Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Kényelem és élmény – Wellis fürdőkádak

A Wellis fürdőkád kínálatában bárki megtalálhatja az elvárásainak megfelelőt: legyen az beépíthető akril fürdőkád, térben álló kád, hidromasszázs kád, vagy egyenesen jakuzzi. A szaniter akrilból készült Wellis fürdőkádak a változatos forma és méretkínálatnak köszönhetően szinte bármely fürdőszobába elhelyezhetők, könnyedén megtalálhatjuk a stílusunkhoz leginkább illőt.

A Wellis akril kádjai általában 4 mm vastag szaniter akrilból készülnek. Az akril anyag előnye, hogy a méretéhez képes könnyű, tehát könnyedén mozgatható, szállítható, könnyedén a helyére helyezhető. Tisztítása rendkívül egyszerű, nem igényel különleges bánásmódot, az esetleges kisebb sérülések, karcolások könnyedén javíthatóak.

Továbbá a szaniter akril egyik kiemelendő tulajdonsága, hogy kellemes hőérzetet biztosít, nem hideg, a fürdővíz is nehezebben hűl ki benne.

Az akril egy hőre lágyuló, könnyedén és jól formázható anyag, mely megszilárdulva rendkívül tartóssá, erőssé válik.

Az anyag könnyű, jó formázhatóságának köszönhetően a Wellis termékek a mai, modern kor elvárásainak maximálisan meg tudnak felelni. Hatalmas méret és formaválaszték biztosít minket, vásárlókat arról, hogy nagy eséllyel jó helyen járunk a Wellisnél, meg fogjuk találni a számunkra legmegfelelőbb fürdőkádat.

A Wellis fürdőkád kínálatában megtalálható:

egyenes kádwellis.eu

sarokkád

asszimetrikus kád (jobbos-, balos kivitel egyaránt)

térben álló kád

Valamint a Wellis gondolt arra is, hogy még élménytelibb legyen a fürdőzés, így a kínálatban megtalálható kétszemélyes fürdőkád is.

A Wellis fürdőkádak kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a fürdőkádak formai és méretbeli adottságaikhoz mérten a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsanak a felhasználóknak. Ezt sikeresen le is tudták érni. A kád választékban szinte bárki megtalálhatja a kényelmi elvárásainak legmegfelelőbbek.

A Wellis akril kádak rendelhetők különböző szintű hidromasszázs felszereltséggel is. Az alap- és néhány extra felszereltségű hidromasszázs kádak elérhetőek az üzletekben, ám az exkluzívabb, akár egyedi igények kielégítése is megoldható náluk. Bár ez esetben néhány hetet várnunk kell a hidromasszázs kádunkra, ám az igényeinknek megfelelő masszázsberendezéssel felszerelt kád lesz a várakozás eredménye.

wellis-milan

 

A megfelelő Wellis fürdőkád kiválasztása, és beépítése után már csak az otthoni fürdőzés élénytelibbé tételéről kell gondoskodnunk. Mi sem egyszerűbb, az üzletek polcain rengeteg féle habfürdő,  fürdőolaj és fürdősó áll rendelkezésünkre, hogy igazi wellness élményt érjünk el az otthoni fürdőzéssel is.


Azoknak, akik idegenkednek a boltok polcain elérhető “mesterséges” anyagoktól, ajánljuk figyelmébe, hogy természetes illóolajokkal, tiszta, kezeletlen himalája sóval vagy esetleg gyógynövények használatával is  megteremthetjük Wellis fürdőkádukban a kellemes, pihentető, nyugtató fürdőzés élményét. (A gyógyfüveket ne szórjuk közvetlenül a fürdővizünkbe, javasolt kis textil zsákocskában elhelyezni őket, és mint egy teafiltert a fürdővízbe helyezni.)

Wellis fürdőkádak – Ön is megtalálja az elvárásainak megfelelőt!

 

Read previous post:
Páratlan zuhanyélmény – Grohe Euphoria kollekció

A Grohe Euphoria zuhanycsalád a stílus, a minőség és a hatékony vízfelhasználás megtestesítője. A kollekció széles választékát kínálja a fej-...

Close