Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Páratlan zuhanyélmény – Grohe Euphoria kollekció

A Grohe Euphoria zuhanycsalád a stílus, a minőség és a hatékony vízfelhasználás megtestesítője. A kollekció széles választékát kínálja a fej- és kézizuhanyoknak, valamint a zuhanygarnitúráknak. Ezáltal mindenki ki tudja alakítani a számára tökéletesen testreszabott zuhanyrendszert.

Az ergonomikus kialakítású Euphoria kézizuhanyok extra hosszú fogantyúval készülnek a maximális kényelem érdekében. Ezek megjelenése ráadásul remekül harmonizál az elegáns króm zuhanyrudakkal.

euphoria3Az Euphoria termékek három különböző stílusban készülnek. A klasszikus vonalvezetésű Euphoria mellett megtalálható a kollekcióban az elegáns dizájnnal rendelkező Euphoria Cosmopolitan. A harmadik stílust az Euphoria Cube képviseli minimalista, négyszögletes formák uralta megjelenéssel.

A Grohe nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékei mind kényelmi, mind biztonsági, mind pedig víztakarékossági szempontból el legyenek látva a megfelelő funkciókkal. Mindezt úgy megtervezve, hogy a zuhanyzás élménye a lehető legtökéletesebb legyen.

euphoria2A biztonságunkról a Grohe CoolTouch gondoskodik. Ez a technológia megakadályozza, hogy a termékek felülete a biztonságos hőmérséklet fölé emelkedjen. Ez a funkció különösen hasznos akkor, ha gyerekek is használják a zuhanyt, hiszen ők nem mindig tudják megítélni, hogy amit meg szándékoznak érinteni, az akár veszélyesen forró is lehet.

Arról, hogy a zuhanyzás igazi kikapcsolódás legyen, a többféle választható vízsugár és a Grohe DreamSpray gondoskodik. Ez a technológia biztosítja, hogy a zuhanyfej teljes felületén, minden egyes fúvóka esetében tökéletesen egyenletes legyen a vízeloszlás. A mindennapi használat során a kényelmet szolgálják a SpeedClean fúvókák, hiszen az esetlegesen megjelenő vízkő egy mozdulattal letörölhető a többkomponensű szilikon anyagról.

A környzettudatos használatot a SprayDimmer funkció teszi lehetővé. Fokozatmentesen állíthatjuk be a használni kívánt vízmennyiséget, ezzel akár 40 %-os vízmegtakarítást elérve.

 

Read previous post:
Romantikus hangulat a fürdőszobában

A fürdőszoba berendezése meghatározza a hangulatunkat, mindennapjaink szerves része, hisz a fürdőszobában indul és végződik egy-egy napunk. Romantikus hangulatú fürdőszoba...

Close