Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Kényelem és fényűző design zuhanyzáskor

Ha zuhanyrendszert keres, könnyű, biztonságos kezelhetőséggel, masszázs funkcióval, és kiemelkedő szerepet kap a kényelem és a design is, akkor a Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszer az ideális választás.

A Grohe termékek a megbízható minőségük miatt egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Több évtizedes szakmai tapasztalat tudható a főként csaptelep gyártással foglalkozó gyártó mögött.

Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszernek kiváló minőségű, ergonomikus kialakítású karcsú fém test a központja, három gombbal, melyek könnyű kezelhetőséget tesznek lehetővé, legyen a kezünk akár vizes, akár szappanos.

Stílusos, modern megjelenés jellemzi, mely igen jól illik többféle lakberendezési irányt képviselő modern fürdőszobával. Ez a kifinomult kialakítás természetesen a Grohe többi termékéhez is kiválóan illeszkedik.

A Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos, már-már fényűző zuhanyrendszer könnyű kezelhetőséggel és hármas masszázzsal eredményezi a felhasználók magas szintű kényelmét.
Az innovatív SmartControl vezérlés lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsa, vagy kombinálja a kívánt zuhany-, fénytípust, valamint a vízmennyiséget. Ezt a nyomógomb és forgatógomb segítségével tehetjük meg.

A Grohe Smartcontrol 360 Duo termosztátos zuhanyrendszer kétfajta zuhanyt tartalmaz: egy esőtető felső zuhanyt, valamint egy kézizuhany szettet.

Nézzük akkor részletesen a funkcionalitást:

  • GROHE TrioMassage funkció – tripla stimuláció a fej, a nyak és a vállak számára.
  • XXL fejzuhany, mely nyugtató és stimuláló hatást ér el.
  • GROHE TurboStat® technológia megakadályozza a víz hőmérséklet-ingadozásait, a biztonsági stop zár pedig védelmet nyújt a túlzottan felmelegedő víz ellen, és a GROHE CoolTouch® technológia biztosítja, hogy maga a csaptelep szerelvény se melegedjen fel.
  • GROHE EcoJoy® víztakarékos funkció a pénztárcánkat is kíméli, akár 40% vízmegtakarítást is köszönhetünk neki.
  • Rainshower® intelligens zuhany vezérlés
  • Állítható kézi zuhanyfej: GROHE Rain O2 nyári záporeső, vagy Pure Rain enyhe, puha nyári esőztető funkcióra.
  • A GROHE EasyReach tárolófelületek polcain mindig kézközelben van a sampon, tusfürdőnk.
  • GROHE EasyClean – levehető zuhanyfej a könnyű tisztításért
  • SpeedClean vízkőmentesítő rendszer

GROHE SmartControl 360DUO termosztátos zuhany csaptelep rendszer funkcionalitása egy gombnyomással intuitív működést eredményez.

Ez az innovatív technológia megkönnyíti az üzemeltetést: egyszerűen kapcsolja be a zuhanyt a gomb megnyomásával, és használja a ProGrip vezérlőt a kívánt vízmennyiség beállításához; nyomja meg ismét a gombot a zuhany leállításához. A következő használatkor a zuhany már előre be van állítva, nem kell újra beállítanunk, ám a beállítást igény szerint módosíthatjuk is. Amennyiben egyidejűleg kéz- és fejsugarat is szeretne használni egyszerűen csak meg kell nyomni mindkét gombot.

GROHE SmartControl 360 DUO termosztátos zuhanyrendszer a kényelmet, a luxust képviseli, kellemes masszázs funkcióval, hogy a zuhanyozás pihentető luxus élménnyé váljon.

Read previous post:
Afrormosia fa (teak szerű) mintázat a padlón, olasz hidegburkolattal

Az olasz Del Conca gyár is követi a trendeket, az In/Out fahatású gres porcelán padlólapjai különböző színárnyalatokban elérhetőek. Mivel már...

Close