Beltér Burkolat Konyha Padlólap

Strapabíró padló garázsban, konyhában, kielégítő design-al

Garázsok, bevásárlóközpontok, vendéglátó helyek, konyhák, vagy egyéb, nagy fogalmú helyiségek burkolatának kiválasztásakor körültekintően kell választanunk padlólapot, hogy esztétikailag és műszakilag is megfelelő, tartós burkolatot kapjunk. Ajánlott anyagában színezett greslapot választani, hogy éveken keresztül bírja a strapát a padlónk.

Az A.G. gyár is, mint megannyi hidegburkolat gyártó, igyekszik a vásárlói az egyre szélesebb körű vásárlói igényeket kielégíteni. Pimento fantázianévre hallgató mázatlan, impregnált felületű, anyagában színezett gres padlólapjai otthoni, és ipari felhasználásra is tökéletesek, bel- és kültérbe egyaránt.

Felületük matt, 30*30 cm méretben készülnek, alapanyaguk kőporcelán (gres, azaz homokkő kerámia), ami tömörsége miatt csekély vízfelvételű, rendkívül kopásálló, szilárd, nagyon kemény és teljes lapvastagságában azonos anyagú. A Pimento padlólapok anyagában színezettek, mázréteg nem kerül rá, így, bár a design tekintetében kompromisszumot kell kötnünk, a tartósságuk, starpabíróságuk kiemelkedő.

A gres padlólapok gyártása során a homokkő alapú, speciális összetevőket finom porrá őrlik, majd tovább porlasztják szárítógépben, így készül a már préselésre alkalmas granulátum. Az anyagában színezett gres padlólapok színét a speciális masszába kevert kőőrlemény adja. A granulátumot hatalmas nyomáson préselik, a masszából “kiszorítják” a levegőt, majd ismét szárító berendezésbe kerül, ahol a maradék nedvességet is kivonják belőle. Ezt követően kemencébe kerül, és kb 1200 fok feletti hőmérsékleten kiégetik.

Így készül el a mázatlan gres padlólap, melyek a gyártási technológiának köszönhetően nagyon magas felületi keménységgel és kopásállósággal rendelkeznek, alacsony a porozitásuk és kiemelkedően jó a fagyállóságuk is valamint nagy a hajlítószilárdságuk.

Az A.G gyár ipari gres padlólapjai natur gres lapok, beige, és szürke színben készülnek, ún. mákos hatású design-al. A Pimento ipari gres lapok között megtalálható R11 csúszásmentességű változat is, így kültéri felhasználásra, vizes helyiségekbe is ideális.

Pimento család felhasználási területei például:

Struktúrált mákos gres padlólap

  • garázsok
  • konyhák
  • lépcsőházak, függőfolyosók
  • teraszok
  • raktárak
  • bevásárlóközpontok, egyéb üzletek
  • csarnokok

Pimento gres padlólap

Gres padlólapok általános jellemzői:

  • sav- és lúgállóak, színtartóak
  • könnyen tisztíthatóan
  • magas felületi keménységgel és hajlítószilárdsággal rendelkeznek
  • esztétikusak

Az A.G Pimento ipari greslapok tehát sokféle területen megállják helyüket, akár még padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Kőporcelán anyaguk, matt felületük magas kopássállóságot, starpabíró, könnyen tisztán tartható felületet eredményez, így hosszú évekig elégedettek lehetünk a padló minőségével még fokozott igénybe vétel esetén is.

Read previous post:
Kényelem és fényűző design zuhanyzáskor

Ha zuhanyrendszert keres, könnyű, biztonságos kezelhetőséggel, masszázs funkcióval, és kiemelkedő szerepet kap a kényelem és a design is, akkor a...

Close