Beltér Burkolat Laminált padló Otthon, lakás Padlólap

Tartós, környezetbarát burkolat: Kronotex laminált padló

A Kronotex gyár a világ egyik vezető lamináltpadló gyártója. Laminált padlólapjai környezetbarát technológiával készülnek, rendkívült tartósak, melyet a gyártó által vállalt 20 év garancia is bizonyít. A tervezési kreativitásank köszönhetően rendkívül széles termékkínálatból válogathatunk: fa mintás, kőmintás, matt, fényes… és még sorolhatnánk.

A német Kronotex a designt tekintve is a tökéletességre törekszik, a természetesség híve, így a tervezés és gyártás során is a minőségi munkát helyezi előtérbe. A Kronotex fa hatású laminált padlók minegyike a természetet képviseli, a fára megszólalásig hasonlító designjával.

A technikai fejlődésnek köszönhetően ma már domború faerezett laminált padlót is választhatunk a kínálatból.

Kronotex, Chalet, Kastanie Natur Gesztenye laminált padló

A laminált padlók szinte megkülönböztethetetlenek a valódi fától. A parkettával, hajópadlóval ellentétben azonban nem tömör fa az anyaguk, vastagságuk 6-12 mm általában. A laminált padlók anyagának 90% faőrlemény, ez a hordozóanyag, majd erre kerül rá a kopásálló dekorréteg, ami UV álló, színtartó. Ezt egy gyantás védőréteg vonja be, ami a kopás és karcállóságról gondoskodik.

A Kronotex mind a termékeinek anyagában és a gyártástechnológia során is a környezetvédelemre törekszik. A laminált lapjainak agynaga 90%-ban farost (farostlemez – HDF), és 10% arányú környezetbarát kötőanyag adja a megfelelő szilárdságát. A termékei nem tartalmaznak lágyítókat, növényvédő szerket, vagy egyéb, az egészségre káros adalékanyagokat.

Ha természetközeli, hangulatos, barátságos otthont szeretnénk, egészségre ártalmatlan anyagfelhasználással, a laminált padló az ideális választás, hisz fektetéséhez sem kell ragasztóanyagot használunk. Fektetéseük nagyon egyszerű, összepattinthatóak az egyes elemek, csúsztatásos eljárással, így a vágási hulladék is minimalizálható.

Tisztításához sem kell speciális vegyi anyagokat használnunk. Porszívózás, nedves (nem vizes!) ronggyal elegendő áttörölni, a vízbe esetleg öblítőszeret, vagy egyéb környezetbarát, laminált padlóhoz ajánlott szert rakhatunk. A bő vizes felmosást kerüljük, ugyanis a laminált padló nedvesség hatására az illesztéseknél idővel felhólyagosodhat.

A megfelelő termék kiválasztásakor vegyük figyelembe a várható igénybevételt, ennek megfelelő kopásállóságú lapot válasszunk.

Laminált padlóval otthonunk bármely helyiségét burkolhatjuk, padlófűtés esetén is! Fürdőszobába azonban nem ajáljuk.

Kronotex laminált padló választásával igazi német minőséget lophatunk be otthonunkba, mely környezettudatos gyártástechnológiával valósult meg. Természetes, békét teremtő kisugárzás jellemzi a fahatású laminált padlókat, mely bármely lakást otthonná varázsolhat.

Kronotex, My-Floor Pettersson Oak Dark

 

Read previous post:
Kényelem és univerzális design a Hansgrohe képviseletében Talis csaptelepekkel

Intelligens csaptelepek, szinte bármilyen igényt kielégítenek, maximális kényelmet biztosítva. Select technológia a könnyű, kényelmes kezelésért, víztakarékos üzemeltetés, elforgatható kifolyó és...

Close