Beltér Fürdőszoba

Kifinomult design, esztétikum és kényelem a fürdőszobában

Stílusunk határozza meg otthonunk stílusát, színvilágát, melyhez érdemes a fürdőszobát is hozzáigazítani. Ezen felül személyes igényeink, és persze a rendelkezésre álló hely az, ami befolyásolja a fürdőszobabútor kiválasztását. A román S-Due kiváló minőségű fürdőszobabútorok széles választékát kínálja, az elegancia, a biztonság és az ellenállóképesség garanciájával.

A S-Due fürdőszobabútorok az esztétikumot és a kényelmet ötvöző megoldásokat kínálnak a fürdőszobákba. Stílusukban az uralkodó elem a modernizmus, ám a klasszikus design kedvelői is megtalálják a kínálatban a megfelelőt.

Madrid fürdőszobabútor

A 20 éves cég gyártástechnológiáját az innováció jellemzi. A felületek garantáltan kiváló minőségű anyagból készülnek, különféle designban, és még a legkisebb fürdőszobákban is kényelmesen használható bútorokat is találunk a kínálatban.

A S-Due fürdőszobabútorok desig-ja kifinomult, visszafogott eleganciát sugároz, melyeket egyszerű, letisztult vonalvezetés és geometriai formák jellemeznek.

A S-Due kínálatában komplett fürdőszoba bútorokat is találunk, melyek közül választhatjuk a tökéletesen modern designt, vagy a kalasszikusan modern kivitelt, többféle színben és méretben. Ha egyszerű és kényelmes fürdőszobabútor választást szeretne, válasszon a komplett fürdőszobabútor megoldások közül.

A környezet megóvására is nagy hangsúlyt fektetnek a gyártás során. A felhasznált anyagok 100%-ban környezetbarátak: az MDF, a HPL és a többi faanyag FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garancia arra, hogy felelősségteljes erdőgazdálkodásból származnak.

Az új technológiák, az innovatív anyagok és a magas minőségű szabványok különleges ötvözetének köszönhetően az esztétikus fürdőszoba berendezések tökéletes, funkcionális és hosszú életű megoldást kínálnak.

Az egyes bútordarabok, a mosdók és a kiegészítők végtelen kombinálási lehetőségeinek köszönhetően bárki a saját igényeinek megfelelő fürdőszobát tud kialakítani, mely tükrözi egyéniségét.

Zafiro fürdőszobabútor

Read previous post:
Tükörfényes, luxust sugárzó felület otthonunk padlóján

Otthonunkban is megteremthető az időtlen elegancia, a luxus kisugárzás elérhető áron. A tükörfényesre csiszolt, polírozott, élvágott, márvány hatású padlólapok kiváló...

Close