Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Minőségi akril kádak elérhető áron: GilaxSpa

A GilaxSpa akril fürdőkádak a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, európai gyártásban. A modern formavilágú, megbízható minőségű, kiváló ergonómiai tervezésű akril fürdőkádjaik elérhető áron megvásárolhatóak.

A GilaxSpa fürdőkádak megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy a gyártó 10 év garanciát vállal akril fürdőkádjaira.

A fürdőkádak tervezése során a GilaxSpa nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az akril kádak anatómiai kialakítása a felhasználók elvárásainak maximálisan megfelelhessen. A kínálatban megtalálhatók egyenes kádak, sarokkádak, vagy asszimetrikus fürdőkádak is.

A GilaxSpa fürdőkádak vákuumformázással, az osztrák Senoplast&Klepsch által gyártott Senosan csúcsminőségű szaniterakril lemezeiből készülnek, vákuumformázási gyártási technika segítségével. Az üvegszál és műgyanta keverékéből készült kádtest 18 mm vastag farostlemez erősítést kap az alján, mely biztosítja a nagyfokú terhelhetőséget.

E fürdőkádak külső esztétikai bevonata Anitbac felület, ami a higiéniai elvárásoknak tökéletesen megfelelő, hisz a baktériumok nem tudnak megtelepedni rajta.

A GilaxSpa által alkalmazott akril kád felületkezelő anyaga ellenáll a kémiai behatásoknak, háztartási mosószereknek, így könnyedén, erőfeszítések nélkül távolíthatóak el akár a makacsabb szennyeződések is egy puha ruha, vagy szivacs segítségével.
Itt meg kell említenünk, hogy mivel akril felületről van szó, nem ajánlott durva súrolószerek használata a tisztítás során, azaz Tilos! a durva, agresszív súroló anyagok, vegyi anyagok (aceton, keton, észter, és hasonló oldószerek) használata!

A GilaxSpa folyamatos termékellenőrzésének, terméktesztjeinek köszönhetően állandó, megbízható minőséget képvisel az európai piacon, EU akreditált intézet (OFI – kutatási és fejlesztési intézet, Ausztria) elismerésével.

Read previous post:
Kifinomult design, esztétikum és kényelem a fürdőszobában

Stílusunk határozza meg otthonunk stílusát, színvilágát, melyhez érdemes a fürdőszobát is hozzáigazítani. Ezen felül személyes igényeink, és persze a rendelkezésre...

Close