Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Padlólap

Alternatíva a laminált padló helyett

Vizes helyiségek burkolása esetén fontos szempont, hogy a padlóburkolat is vízálló legyen. Nagyon szép a speciálisan kezelt fa padlóburkolat fürdőszobában is, ám borsos ára miatt kevesen engedhetik meg maguknak. Jó alternatívát szolgáltatnak a Barriquie padlólapok, hisz a valódi fára megszólalásig hasonlítanak.

Az olasz Barrique padlólapok nem csak vízállóságuk miatt adnak lehetőséget sokrétű felhasználásra, jóval strapabíróbbak, mint a laminált padlók, vagy valódi fa padlók.

Valóban burkolhatjuk vele a lakás bármely helyiségét, a fürdőszobát, egyéb vizes helyiséget, valamint a teraszt is, hisz csúszásmentes felületűek, R10 csúszásmentességi besorolást kaptak.

Barrique Nevers Beige padlólap

Ha már a teraszt emlegetjük, kiemelendő, hogy természetesen fagyálló gress padlólapokról van szó, tehát bátran választhatóak fedetlen terasz, kerti pihenők burkolataként is. Sőt! Beltérben padlófűtés esetén is burkolhatunk a famintás Barrique padlólappal. Akár kültéri, akár beltéri, padlófűtés esetén történő felhasználásra szánjuk, mindenképp flexibilis, fagyálló burkolatragasztót, valamint fugát válasszunk.

Magas kopásállóságának köszönhetően tökéletes választás konyhába, közlekedő helyiségekbe, nagy forgalmú, erősen igénybevett területekre is, legyen az étterem, büfé, üzlet, vagy szállodák padlója.

A Barrique padlólapok 15*90 cm-es mérete könnyű fektetést tesz lehetővé, akár csúsztatásos módszerrel is burkolhatjuk (alábbi képen). Vásárláskor vegyük figyelembe a várható vágási hulladékot, ajánlott 10-15%-al több lapot vásárolnunk, ugyanis utánrendelés/vásárlás esetén nem biztos, hogy megegyező színárnyalatú, és hajszál pontosan egyező méretű lapot sikerül beszereznünk.

Barrique padlólap lerakási minták

A Barrique padlólapok mind a mellett, hogy fa hatású mintázatukkal elhozzák otthonunk bármely helyiségébe a természet közelségét, strapabíróak, valamint sokféle műszaki igényt is kielégítenek.

Barrique Vosges Noce padlólap

 

Barrique Allier Bianco padlólap

 

Read previous post:
Kludi Logo Neo csaptelepek a barátságos enteriőrért, takarékosan

Barátságos ám mégis karakteres kisugárzás jellemzi a Kludi Logo Neo csaptelepeket. Mindazoknak tökéletes választás, akik víztakarékos, modern, szögletes megjelenésű csaptelepet...

Close