Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Könnyed elegancia, megbízható minőség a fürdőszobában

Csúcsminőségű szaniterakril lemezből készülő Gilax SPA fürdőkádak megbízható, kiváló ergonómiával rendelkező termékek, melyet a “szomszédunkban” az osztrák Senoplast&Klepsch gyárt. A modern gyártási technológiával, főként európai felhasználók számára készülnek a Gilax SPA termékek.

Az anatómiailag is a legideálisabb formával rendelkező GilaxSPA akril fürdőkádakra a gyártó 10 év garanciát vállal.

A GilaxSPA fürdőkádak többféle méretben, és a maximális felhasználói igények kielégítése érdekében többféle formában, más-más anatómiai kialakítással készülnek, így ki-ki választhat egyenes kádat, asszimetrikus, vagy sarokkádat igényei, és a fürdőszoba adottságaihoz mérten. Az asszimetrikus kád jellemzője, hogy a téglalap alak egyik sarka helyén lekerekítés található, így fürdőszobája szűkebb fordulójába is tehető – olyan helyre ahová egy egyenes kád már nem fért volna. Jobbos vagy balos kivitelben választhatóak az asszimetrikus kádak, mint például a GilaxSPA Pamela asszimetrikus fürdőkád is.

Az gyártó által szem előtt tartott kiváló ergonómiai kialakítás mellett a GilaxSPA akril kádakra is jellemző az akril anyag általános, ám kiemelten jó tulajdonságai: rendkívül jó hőérzetet biztosít az akril anyag, lassabban hűl ki a fürdővíz, mint pl. kerámia vagy lemezkádak esetén. Ezek mellett könnyedén tisztítható az akril fürdőkád, felületkezelő anyaga ellenáll a kémiai behatásoknak, háztartási mosószereknek, így könnyedén, erőfeszítések nélkül távolíthatóak el akár a makacsabb szennyeződések is egy puha ruha vagy szivacs segítségével. Durva súrolószerek használatát kerüljük!

A GilaxSpa fürdőkádak végső, külső esztétikai bevonata kellemes meleg érzést kelt a szemnek is. A külső felületkezelésa higiéniai elvárásoknak tökéletesen megfelelő, hisz a baktériumok nem tudnak megtelepedni az Anitbac felületen.

E kádak kiváló minőségüknek, modern desginjuknak, és nagyon jó ár-érték arányuknak köszönhetően igen kedveltek az európai piacon. A GilaxSPA állandó, megbízható minőséget képvisel, az EU akreditált intézet (OFI – kutatási és fejlesztési intézet, Ausztria) elismerésével.

Read previous post:
Kerámia padló hatás laminált padlóval, természetesen

Egyszerűen, illesztéssel, ragasztás nélkül fektethető kerámia padlólap hatású fugázott laminált padlóval öröm a burkolás. A Kronotex My-Floor laminált padlók desigja...

Close