Beltér Burkolat Konyha Laminált padló Padlólap

Kerámia padló hatás laminált padlóval, természetesen

Egyszerűen, illesztéssel, ragasztás nélkül fektethető kerámia padlólap hatású fugázott laminált padlóval öröm a burkolás. A Kronotex My-Floor laminált padlók desigja ugyanis fugázott famintás padló hatást kelt.

Melegburkolat, mégis kermámia burkolatra emlékeztető hatást kelt a nappaliban, hálóban, vagy akár konyhában is. Otthonunk szinte bármely helyiségébe burkolhatjuk.

A My-floor laminált padlólap családban 10-12 mm-es lapvastagság között választhatunk, a rendelkezésre álló adottságoknak megfelelően. A lapvastagság és az igen magas kopásállóság révén ideális burkolata lehet a nagyobb igénybevételű helyiségeknek, pl. irodáknak, kávézóknak, éttermeknek is.

A Kronotex My-floor laminált padlók V-fugával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a lapok szélei úgy vannak elkészítve, hogy az egymás melletti lapok között egy V-alakú rés van, emiatt a lefektetett padlón szemmel jól látható határok vannak a lapok között. V4-es fuga esetén a lapok minden oldala ilyen.

Természetes megjenelés, egyszerű felhasználás, időtálló minőség jellemzi a Kronotex My-floor laminált padlókat. Ragasztás nélkül, illesztéssel brukolható melegburkolatok, többféle lapvastagsággal és színben, így szinte otthonunk bármely helyiségében alkalmazhatóak.

A Kronotex My-floor laminált padlók elérhető áron, kiváló minőségben árasztanak természetes melegséget otthonunk szinte bármely helyiségében.

A Kronotex My-floor laminált padlók designja fa erezettel, többféle színárnyalatban elérhető. Természetközeli, melegséget sugárzó otthont alakíthat ki lakásában, klasszikus, modern, vagy mediterrán stílusú lakberendezés esetében is. A Kronotex My-floor laminált padlók szinte bármely lakberendezési stílusba beilleszthetők.

A fára megszólalásig hasonlító aprólékos faerezett design-ja a valódi fától szinte megkülönböztethetetlenné teszi a My-floor termékcsalád lapjait.

Ha természetközeli, hangulatos, barátságos otthont szeretnénk, egészségre ártalmas anyagok nélkül, a Kronotex laminált padló ideális választás, hisz fektetéséhez sem kell ragasztóanyagot használni. A megfelelő kigegészítőkkel tökéletes és harmonikus padló az eredmény.

Read previous post:
Melegséget sugárzó, természetes otthon laminált padlóval

Természetes megjenelés, egyszerű felhasználás, időtálló minőség jellemzi a Kronotex laminált padlókat. Rendkívül könnyen, ragasztás nélkül brukolható melegburkolatok, és szinte otthonunk...

Close