Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Laufen PRO fürdőszobai termékcsalád – kompakt megoldások, modern design

Egy mindenre kiterjedő, ipari ám mégis különösen barátságos fürdőszobai termékcsalád, amely kompakt megoldásokat kínál, így hely szűke esetén is ideális választás. Ez a Laufen Pro fürdőszobai kollekció, mely a fürdőszobai berendezéshez fűződő követelmények széles skáláját elégíti ki.

A Laufen Pro szaniterek ideális megoldást nyújtanak szinte bármilyen térbeli elhelyzeés esetén, tükrözik a mai kor modern lakberendezésének építészeti értékeit. A Laufen Pro termékcsalád által képviselt, már-már ipari design korunk válasza arra a forradalmi gondolatra, hogy mindenkinek joga van a letisztult designban gyönyörködni.

E termékcsalád által képviselt kiváló ár-érték arány a legjobb bizonyíték arra, hogy a jó design manapság már nem csak a tehetősebb réteg kiv

A Laufen Pro kollekció különböző méretű mosdókat, WC-t, bidét, kádat, és fürdőszobabútort kínál otthona fürdőszobájába, hogy a letisztult design összhangja modern megjelenést biztosítson. A Pro termékcsalád palettájának termékei egymással szabadon kombinálhatóak, megoldást kínálnak szinte minden célra, s e termékcsalád kompakt megoldásai lehetőséget adnak arra, hogy kisebb fürdőszoba esetén is az Ön vágya legyen a meghatározó.

Laufen PRO WC és bidé

A Laufen Pro mosdók különböző méretekben elérhetőek, különböző szerelési módokkal. Ugyan ez érvényes a WC-kre is, hisz álló-, fali-, síköblítésű-, mélyöblítésű-, vízszintes, vagy függőleges lefolyóval rendelkező WC-t is választhat. Sőt, a Laufen Pro termékcsaládban a kombi WC-re vágyók is megtalálják a számukra ideális megoldást.

Laufen Pro álló WC Rimless, mosdó bútorral

áltsága. Az ipari termelés, és az optimális gyártás lehetővé teszi, hogy kreatív megoldások kerülhessenek bárki otthonába, kiváló minőségben, mégis elérhető áron.

A Laufen mindere gondolt, az Ön kényelme érdekében a Laufen Pro Pack-ok közül is választhat, így szettben, kedvezőbb áron vásárolhatja meg a legmegfelelőbb WC-t, minden tartozékával együtt, hogy az összképet véletlenül se ronthassa el egy, nem a csészéhez illő WC ülőke.

A Laufen Pro kollekcióban található mosdók és WC-k rövid lefolyóval rendelkeznek, ami értékes helyet takarít meg.

A Laufen Pro család bizonyítja, hogy a jó formatervezésnek nem feltétlenül kell drágának lennie. Egyszerű formák, optimális funkcionalitás és vonzó árak jellemzik. A Laufen szaniterek megbízható, időtálló megoldást nyújtanak az Ön fürdőszobájában. Igazán praktikus, helytakarékos megoldások klasszikusnak is modható, ám mégis modern stílusban.

Laufen Pro mosdó, fürdőszobabútor

 

Read previous post:
Strapabíró, időtálló padlólap akár garázsba is

Időtálló, mégis stílusos padlóburkolatot keres teraszára, erkélyére, vagy bármely gazdasági helyiségbe? A Pimento natur gres padlólap család tökéltes választás, minősége,...

Close