Fürdőszoba

Laufen PRO szettek – pack a kényelmes vásárlásért

A Laufen felismerte azt a piaci igényt, hogy a vásárló nem szeret kutakodni, esetleg különböző kereskedőnél megvásárolni egy-egy szaniter beszereléséhez szükséges alkatrészeket. A vásárló szereti, ha egyszerű a dolga, és minden szükségeset egyszerre be tud szerezni, és mindezt kedvező áron – az időmegtakarításról nem is beszélve. A Laufen PRO termékcsaládban a pack-ok megkönnyítik a vásárló dolgát.

Laufen Pro – pack (vagy nevezetjük szettnek is) a kényelmes és időhatékony vásárlásért született meg. Ha szettben vásárolja meg új mosdóját, vagy WC-jét, biztos lehet benne, hogy semmi nem fog hiányozni, és passzolni fognak az alkatrészek, hisz e szetteket maga a gyártó állította össze.

A Laufen Pro Pack valóban kényelmes megoldást nyújt. Minden belekerül a dobozba, ami egy-egy WC-hez, vagy mosdóhoz szükséges, nem kell üzletről üzletre járkálnunk, hogy megtaláljuk a megfelelő, hozzáillő alkatrészt, hisz sajnos nem minden kereskedő tart mindent egy-egy termékcsaládhoz, sok esetben egy-egy szifonért, vagy sarokszelepért, vagy akár rögzítőkért más-más üzletbe kell mennünk. Erre tökéletes megoldást talált a Laufen, a PRO Pack-okkal.

Laufen PRO A Pack – mosdó szett: Mosdó pack, csapteleppel, szifonnal, sarokszeleppel és rögzítéssel. Kellhet még bármi más? 🙂

Laufen PRO Pack – fali WC szett: Fali WC pack, mélyöblítésű, ülőke és tető, lecsapódásgátló mechanizmussal

A fentebbiekben kiragadtunk két szettet a PRO Pack kínálatából, ám érdemes ellátogatni az OtthonDepo webáruházba a további szettekért, hogy kiválaszthassan az Ön számára legmegfelelőbb designt, és műszaki paratmétereket.

Read previous post:
Laufen PRO fürdőszobai termékcsalád – kompakt megoldások, modern design

Egy mindenre kiterjedő, ipari ám mégis különösen barátságos fürdőszobai termékcsalád, amely kompakt megoldásokat kínál, így hely szűke esetén is ideális...

Close