Beltér Burkolat Otthon, lakás Padlólap

Antik hagyományok modern köntösben – Zalakerámia Caesar padlóburkoló

A Zalakerámia Caesar padlólap a természetes mediterrán szépségekkel felvértezett otthonok nagyszerű kiegészítője. Melegséget sugárzó, gazdag barnás árnyalata és rusztikus, hívogató felülete segít lakásból otthont varázsolni.

A Caesar padlólapok kőmintás felületének színvilágát az antik római hagyományok ihlették. A cotto, vagyis égetett agyag lapok külleme évezredeken átívelően az otthonok része tudott maradni. Így ez az arculat és a mai modern technológiák ötvözete garantálja a stílus és a tartósság terén is az időtálló végeredményt.

29554A Caesar padlólap egyik legnagyobb előnye a hosszútávon divatos, harmóniát sugárzó megjelenése. Hiszen hidegburkolatról lévén szó, sokáig képezi életünk részét.

A Caesar padlólapnak nem jelenthetnek problémát az otthonunkban megjelenő kihívások. Legyen szó akár beltéri, akár kültéri felhasználásról. A matt felületű Caesar mázas gres padlólapok fagyálló kivitelben készülnek. Kopásállóságuk PEI IV-es, vagyis magas.

A Caesar padlólapok ezen minőségi tulajdonságai teszik lehetővé, hogy általuk megálmodhassunk egy rusztikus caesar1hangulatú konyhát, vagy nappalit, de akár a fürdőszoba ilyen stílusú kialakítása sem jelent problémát. A Caesar termékek padlófűtéses helyiségben is használhatóak.

A Caesar padlólapokkal nem kell megállnunk a beltéri burkolatnál, hiszen fűtetlen helyiségekben, mint például a garázs, a Caesar padlóburkoló éppúgy megállja a helyét, mint a terasz, vagy az erkély burkolataként.

A Caesar padlólapok egy otthon minden területére alkalmas minősége számos lehetőséget rejt magában, mellyel lakóhelyünket otthonosabbá, vagy akár tágasabbá tehetjük. Gondoljunk például csak arra a megoldásra, amikor a teraszra nyíló nappali mintegy meghosszabbításaként az egyező burkolattal tesszük e két teret egy egységes élettérré.

A Caesar padlólapok hagyományos, 30 cm*30 cm-es méretben készülnek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

Read previous post:
Légies elegancia – Falra szerelhető WC-k

A falra szerelhető WC-k képe sokakban még csak a szállodák, éttermek fürdőszobáinak, mellékhelyiségeinek megjelenésével kapcsolódik össze, pedig az otthoni fürdőszobában...

Close