Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Lenyűgöző formák és stílusok – Grohe Tempesta zuhanycsalád

A Grohe Tempesta zuhany kollekció darabjai az innovatív technológiák mellett lenyűgözően változatos formákat és stílusokat, valamint minden igényt kielégítő szórásmintákat kínálnak. Bármilyen legyen is a fürdőszoba már meglévő berendezése, bármilyenek legyenek is a személyes kényelmi, vagy környezetvédelmet szem előtt tartó igényeink, a Tempesta termékcsalád biztos, hogy tökéletes megoldást tud kínálni számunkra.

tempesta3A Tempesta darabok modern dizájnja mellett a praktikusság a legfőbb erénye. A zuhanyfej körben egy ütközésvédő szilikon gyűrűvel van ellátva, ami megakadályozza a zuhanytálca vagy a kád sérülését egy esetleges leeséskor. Emitt kitűnő választás lehet kisgyermekes családok számára.

A Tempesta Cosmopolitan zuhany tökéletes választás a modern, nagyvárosi enteriőrrel berendezett fürdőszobákba. A hengeres formák és a szépen metszett élek elegáns, letisztult irányt képviselnek.

A Tempesta család harmadik hangulatot képviselő darabjai a Rustic zuhanyok. A hagyományos, klasszikus esztétikai megjelenésükkel a régi idők vonalvezetését idézik fel.

tempesta2A nagy előnye annak, hogy a Tempesta kézi zuhanyok és zuhanygarnitúrák többféle stílusban készülnek az, hogy kiválóan lehet őket kombinálni a Grohe változatos formavilágú csaptelepeivel.

A Grohe Tempesta zuhanyok természetesen el vannak látva a korszerű tervezés eredményeivel. A termékek rendelkeznek a forrázás elleni védelmet biztosító CoolTouch technológiával. A StarLight biztosítja, hogy a zuhanyok sokáig megtartsák eredeti fényüket, és védve legyenek a karcolásoktól és szennyeződésektől. Továbbá a SpeedClean technológiának köszönhetően nem kell aggódnunk amiatt, hogy a vízkő eltömíti zuhanyunk fúvókáit, hiszen az esetleges lerakódást egy egyszerű mozdulattal letörölhetjük.

 

Read previous post:
Modern minimalizmus – Grohe BauLoop csaptelep kollekció

A Grohe BauLoop csaptelep kollekcióban tökéletes egyensúlyt alkot a mai modern dizájn és a mérnöki precizitás. A forma és a...

Close