Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Kültér, kert

Wellness élmény otthon – Wellis pezsgőfürdők

A pezsgőfürdők, masszázsmedencék vagy kültéri medencék tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiai kialakításra, hogy a kiválasztott masszázsmedence biztosítsa nekünk, vásárlóknak a tökéletes ellazulást. A Wellis termékei esetében kifejezetten nagy figyelemet fordítanak erre.

A Wellis masszázsmedencéi mind a mellett, hogy élvezetessé, pihentetővé teszik a családdal, barátokkal a medencében töltött időt, segítenek a tökéletes ellazulásban, csökkentik a fájdalom-, és fáradságérzetet egy-egy csendes egyedüllét során.

Egy Wellis jakuzzi választásával Önnek része lesz a Wellis jakuzzik által nyújtott, valaha tapasztalt legnagyszerűbb masszázsélményben.

medence_wellis 2Az otthoni tökélestes welleness élmény biztosítása érdekében a Wellis masszázsmedencék tervezésénél a szakemberek igyekeztek felhasználni az ősi keleti masszázskultúra tapasztalatait is, a modern hidroterápia eredményei mellett. Ennek köszönhetően a Wellis által forgalmazott hidromasszázs kádak, jakuzzik biztosítják, hogy a masszázssugár a test meghatározott pontjaira megfelelő erősségben irányuljon.
A meleg vízsugár lazítja az izmokat, csökkenti a gerinc- és hát fájdalmait, valamin frissítik testünket-lelkünket egyaránt.

A Wellis masszázsmedencék, hidromasszázs rendszerek napi használatával kipihentebbnek, fittebbnek érezhetjük magunkat a mindennapok során.

A hidromasszázs gyógyhatásait nem csak izomzatunkon tapasztalhatjuk, hanem a szív- és érrendszeri, valamint a mozgásszervi megbetegedésekre is jó hatással vannak.

A WELLIS termékei mindazoknak ajánlhatók, aki rövid idő alatt pihentető felfrissülésre vágynak otthonukban.

A Wellis masszázsmedencék hét színárnyalatú akril belsővel rendelhetőek, így bármilyen berendezéshez, környezethez ki tudjuk választani könnyedén a legmegfelelőbbet.

Felszereltésgüket tekintve is megtalálhatjuk igényeinknek megfelelőt. A medencék rendelhetők egyedileg kiválasztott különböző felszereltségekkel is. Alapő felszereltség a fényterápia, levegőfúvókák, ezeken felül pedig rendelhető: szűrőrendszerrel, víz alatti világítással, vízfúvókákkal, fejpárnával, vízfűtéssel, ózongenerátorral felszerelve, vagy ezek nélkül. A kész, “standard” Wellis kültéri medencék közül is különböző felszereltségűeket választhatunk.

A jakuzzik külső burkolata fa hatású WPC burkolat, mely tökéletesen fának látszik, mégsem igényel a faanyagokkal járó karbantartási teendőket. A korszerű anyag így időtálló és szép természetes hatást kelt, mégsem kell pácolni, újra pácolni.
Ha Ön mégis ragaszkodik a természetes fa burkolathoz, felületkezelt, rendkívül ellenálló kanadai vörös cédrus fa burkolat is választható.

Következő bejegyzésünkben a technikai részleteket is ismertetjük.

 

 

Read previous post:
Lenyűgöző formák és stílusok – Grohe Tempesta zuhanycsalád

A Grohe Tempesta zuhany kollekció darabjai az innovatív technológiák mellett lenyűgözően változatos formákat és stílusokat, valamint minden igényt kielégítő szórásmintákat...

Close