Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Luxus kényeztetés – Hansgrohe Croma zuhanyrendszerek

Napjainkban a fürdőszoba már jóval több, mint tisztán funkcionális tér. Egyszerre a testi és lelki megtisztulás színtere. Egy jól megtervezett fürdőszoba a mindennapi luxus élményt teheti lehetővé, aminek a megkoronázása a minden igényünket kielégítő zuhany. A számunkra tökéletesen megválasztott, esetleg extra funkciókkal ellátott zuhany fog gondoskodni a stresszes napok utáni feltöltődésről és kikapcsolódásról.

A Hansgrohe Croma termékek a fej- és kézi zuhanyok, valamint a teljes zuhanyszettek rendkívül széles választékát kínálják, melyek között mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelőt.

croma3Akár új fürdőszoba kialakításáról, vagy már meglévő átalakításáról legyen is szó, a Croma termékek az egyszerű és rugalmas szerelhetőség miatt mindenki számára tökéletes választást jelentenek.

A Hansgrohe Croma zuhanyok amellett, hogy ergonómiailag jól megtervezettek, a minden apró részletre kiterjedő vonzó dizájn is a sajátjuk. A klasszikus és mégis modern vonalvezetésben a múlt és a jövő pozitívumai ötvöződnek, mind a technológia, mind az esztétikum területén.

A Croma Select zuhanyok változatos vízsugár választékban készülnek, így bárki kiválaszthatja a számára croma4tökéletes zuhanyélményt biztosító terméket. A sugárfajták a nagyfelületű, a gyengéd eső érzetét keltő, levegővel dúsítottól az egészen kis felületre koncentrált masszázssugárig terjednek. A Select termékek EcoSmart funkcióval rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a vízfelhasználás akár 60 százalékkal is csökkenhet.

A Hansgrohe Croma zuhanyrózsák mindegyike el van látva a vízkőmentesítő QuickClean technológiával, ami a könnyű tisztán tarthatóság mellett a hosszú élettartamról is gondoskodik.

 

Read previous post:
Üvegmozaik – a végtelen lehetőségek tárháza

Napjainkban az üvegmozaik újra óriási népszerűségnek örvend az építkezők és lakásfelújítók körében. Mi ennek az oka? A hatalmas szín és formavilág,...

Close