Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Páratlan mozgásszabadság – Hansgrohe Talis csaptelepek

A Hansgroge Talis család tagjai között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő dizájnt, kényelmet és funkcionalitást. A precízen megalkotott modellek változatos stílusban készülnek. Megtalálhatóak közöttük a minimalistától a modernen át a hagyományos klasszikus irányvonalat képviselő modellek is.

talis_c2A Hansgrohe a Talis kollekció megalkotásával maximálisan eleget tett annak az elvárásnak, hogy a lakás bármely pontján, bármely rendeltetésnek eleget tevő csaptelepek tökéletesen kiszolgálják a használó igényeit. Ezt biztosítja többek között az állítható irányú vízsugár, a csapok nagy elfordulási tartománya, a kihúzható kifolyó vagy zuhany. Továbbá ezt szolgálja a ComfortZone is, ami a mosdókagyló és a mosdócsaptelep közötti távolságot jelenti. Vagyis mindenki kiválaszthatja az egyéni igényeinek és a használat típusának megfelelő magasságú Talis csaptelepet.

talis_c3A Talis Classic csaptelepekben a klasszikus szépség egyesül a környezetbarát technológiával. A nagyszerű tervezésnek köszönhetően nosztalgikus stíluselemek ötvöződnek modern geometrikus formákkal. Mind a konyhának, mind a fürdőnek igazán elegáns díszeivé válhatnak a Classic termékek.

A Hansgrohe Talis E2 csaptelepek az elegáns irányvonalat képviselik. Harmonikus lekerekítések, elegáns élek és csillogó felületek izgalmas kontrasztja határozza meg a Talis E2 fürdőszobai termékek kecses megjelenését.

A Talis S termékeket trendteremtő, minimalista dizájn jellemzi. Az erőteljes, egyenes vonalakat a vékony „pin” fogantyú emeli ki. Életet és lendületet visz a fürdőszobába, azonban ezt mégis diszkrét módon teszi.

talisA Hansgrohe Talis S2 és S2 Variarc konyhai csaptelepekben a funkcionalitás egy új dimenzióját ismerhetjük meg. A nagy elfordulási tartomány, a kihúzható kifolyó vagy zuhany mind az elképesztő mozgásszabadságot szolgálja időtálló dizájnnal párosulva.

Természetesen a Hansgrohe ezeknél a termékeknél sem felejtkezett el az olyan- a környezetvédelmet és energiatakarékosságot szem előtt tartó- technológiákról, mint az EcoSmart, vagy az AirPower. Valamint a Talis termékek is el vannak látva a vízkőmentes működésről gondoskodó QuickClean rendszerrel.

 

Read previous post:
Luxus kényeztetés – Hansgrohe Croma zuhanyrendszerek

Napjainkban a fürdőszoba már jóval több, mint tisztán funkcionális tér. Egyszerre a testi és lelki megtisztulás színtere. Egy jól megtervezett...

Close