Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Modern és súlytalan – Lebegő hatású fürdőszobai bútorok

Letisztult, modern, gyönyörű. Néhány szó, amely a lebegő hatású fürdőszobai bútorokról eszünkbe jut. A különleges és stílusos megjelenés maximálisan indokolja az ilyen típusú bútorok előtérbe kerülését az elmúlt időszakban.

A lebegő hatású bútorok igazi különlegessége abban rejlik, hogy sem az alsó felületükkel, sem pedig lábakkal nem érintkeznek a padlóval. Kizárólag a falfelületen kerülnek rögzítésre. Ez az elrendezés egészen páratlan képet biztosít. A bútorok mintha csak úsznának a fürdőszobában, légies eleganciát sugározva.

lucca-entA bútorok effajta súlytalan állapota nyílttá és szellőssé teszi a fürdőszobát. A tekintetünk is szárnyalhat az ilyen látvány hatására. A lebegő hatású illúzió hatalmas hatást gyakorol a fürdőszoba egészére, a teret tágasabbnak láttatja.

Az sem elhanyagolható szempont a lebegő bútorokkal felszerelt fürdőszobában, hogy a padló takarítása is egyszerű és kényelmes feladat. Nem kell hajlongani, vagy lábakat kerülgetni. Valamint attól sem kell tartanunk, hogy
a kifröccsenő víz miatt idővel a bútorunk tönkremegy, hiszen nem érintkezik a padlóval.

17480A lebegő fürdőszobai szekrényeknek van még egy pozitívuma, ami sokaknak megkönnyebbülést jelenthet. A lábujjainkat is kímélik a késő éjszakai séták alkalmával, amikor sötétben vagy félálomban látogatjuk meg a fürdőszobát.

A látványos megjelenés mellett a lebegő alsó bútorok a praktikum területén is remekül teljesítenek. Az úszó hatású fürdőszobai bútorok a modern kor kihívásainak megfelelve jól átgondolt, okos tárolóhelyeket rejtenek magukban. Segítik a használati tárgyak átlátható, könnyen elérhető elhelyezését. Így eloszlatva az esetlegesen felmerülő kételyeinket, miszerint az alacsonyabb magasság miatt kevesebb tárolóhelyhez jutunk.

Read previous post:
Fűtés kandallóban fabrikettel

Egyre inkább közeleg a tél, ha új fűtőberendezést szeretnénk vásárolni, itt az ideje. Az ősz beköszöntével mindannyian elgondolkodtunk már azon,...

Close