Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs Otthon, lakás

Wellis hidromasszázs – élmény a fürdőszobában

A hidromasszázs jótékony hatása napjainkban szinte mindannyiunk számára ismert, és elfogadott tény. A víz és a hidromasszázs hatása rendkívül jó, kellemes, frissítő, oldja a hétköznapok okozta stresszt, a letapadt, megmeredt izomzatot kellemesen maszírozza, izületeit felfrissíti – összefoglalva: a hidromasszázzsal elérhetjük a kellemes felüdülést, már akár otthonunkban is.

Ha gyógyászati szempontból közelítünk, pl. egy Wellis hidromasszázs kádban, medencében való fürdőzés alkalmával a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken, testünk hőmérséklete pedig megemelkedik. Ennek hatására szervezetünkben a szállított oxigén és tápanyag mennyisége akár többszörösére is megnövekszik.

wellis_scalaMeg kell említenünk felgyorsult életvitelünk, a munkahelyi stressz és a fáradság kezelésében  a hidromasszázs kádak, medencék által nyújtott jótékony hatást. A Wellis hidromasszázs kád vizébe merve súlyunk kb. 90%-kal csökken, aminek eredményeként az izmok és ízületek nem terhelődnek.  A hidromasszázs berendezések erőteljes meleg vízsugara lazítja az izmokat, növeli az endorfin  termelődést, amely testünk természetes fájdalomcsillapítója. Nincs is jobb egy fárasztó nap után, mit elmerülni a hidromasszázs kádunkban, és élvezni a masszázsélményt. A testi felfrissülés, ellazulás mellett a pezsgő meleg víz hozzájárul a szellemi és érzelmi felfrissülésünkhöz is. Egy esti hidromasszázs a Wellis kádunkban, és garantált a pihentető, nyugodt alvás.

Mindezeken felül a kozmetikában is hasznát vesszük, hisz a hidromasszázs hatására kitágulnak a pórusok, az izomzat ellazul, valamint a cellulitisz megelőzésében, kezelésében is tapasztalhatjuk jótékony hatását.

A hidromasszázs hatásait figyelembe véve ajánlható mozgásszervi-, és reumatikus panaszokra, anyagcsere zavarok esetén, vérkeringési zavarok fennállásakor, illetve a viszér kezelésére, megelőzésére.

wellis_scala_e-hydroHa esetleg a reggeli megmártózásra esküszik, vegyen egy kellemes fürdőt reggel a Wellis hidromasszázs kádjában, hogy energiával telten, frissen induljon a napja.

Legyen akár reggel, akár este, a hidromasszázzsal elérhetjük a testi lelki felfrissülést, akár otthonunkban is. Egy Wellis hidromasszázs kád tökéletessé varázsolhatja mindennapjainkat.

A Wellis akril kádjai szinte bármilyen hidromasszázs, multimédia, fényterápia és egyéb luxus funkciókkal felszerelhetőek, igény szerint.

Blaise Roth (Photography & Music)

 

A Wellis hidromasszázs kádak formájukat tekintve lehetnek:

egyenes hidromasszázs kád

asszimetrikus hidromasszázs kád

hidromasszázs sarokkád

vagy akár kétszemélyes egyenes hidromasszázs kádat is választhatunk, igényeinknek megfelelő felszereltséggel.

 

 

Read previous post:
ITA Spatolato padlólap kollekció

Napjainkban egyre népszerűbbek a nagyméretű padlólapok. Ez jórészt annak a trendnek köszönhető, hogy hazánkban is elterjedtek az amerikai konyhás megoldások....

Close