Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Burkolat a házba, a teraszra, a medence köré, és a kertbe is!

A padlóburkolat választék már-már rendkívüli, hisz ami a fantáziánkban megjelenik, ma már szinte minden meg is valósítható. Mi több, egyes megoldásokhoz még szakembert sem kell hívnunk!

Kezdjük is a modern, mi több, exkluzív kisugárzású kültéri területek kialakításával, melyet akár saját magunk is kivitelezhetünk.

Érthető, ha felmerül a kérdés, hogy: létezik olyan kültéri burkolat, ami akár szakember nélkül is lerakható, és még modern, már-már exkluzív hatást kelt?
Igen, létezik!

A gyártók igyekeznek maximálisan kiszolgálni a vásárlói igényeket, és valljuk be, nagy igényünk, hogy egy-egy kivitelezés tökéletes, és gyors legyen, és lehetőleg tiszta is. A dolgos háztulajdonosok esetében pedig felmerül az igény arra, hogy maguk is elvégezhessék a kert, udvar kialakítását saját ízlésük szerint, természetesen minél egyszerűbben, és gyorsabban, szakértelem nélkül is.

A Nextile Lasagna 2 cm-es padlólapok például képesek kiszolgálni ezen igényeket.

Nextile Lasagna Bianco erkély

E padlólapok univerzálisnak mondhatóak, hisz sokrétű felhasználási lehetőség áll rendelkezésünkre. Tökéletes választás  kerti burkolatként, teraszra, tetőteraszra, bejáratokhoz, garázshoz, sőt, akár kerti tipegőként is rendkívül mutatós. E mellett természetesen beltéren is alkalmazhatóak.

A Nextile Lasagna 2 cm-es padlólapok  burkolási technikái:

a) Akár saját kezűleg:

  • fektethető fűre
  • fektethető homokra
  • kavicságyba

E fektetési módok saját kezű kivitelezhetőségén túl óriási előnye, hogy később a lapok bontás nélkül, egyszerűen felszedhetőek, áthelyezhetőek!

b) Ajánljuk szakemberre bízni:

  • Habarcságyba – hagyományos kerámia padlólap burkolási mód, csemperagasztó felhasználásával, bel-, és kültéren egyaránt
  • Telepítés műanyag laptartókkal: például az esetleges szintegyenetlenségeket áthidaló, emelt, álpadló rendszer is kialakítható, vagy akár például teraszok, tetőteraszok esetében a csapadék a padló alá történő elvezetését oldhatjuk meg, valamint e burkolási módnál a padló alatt futhatnak csövek, vezetékek is. Nem elhanyagolható, hogy ez a burkolási mód a tetőteraszon kedvezően befolyásolja az épület hőszigetelését.

Nextile Lasagna Beige medence melletti pihenő

A többféle fektetési, lerakási módok, valamint a Nextile Lasagna padlólapok műszaki jellemzői lehetőséget adnak arra, hogy otthonunk környezetében egységet teremtsünk, ugyanazt a burkolatot használjuk a különböző területekre bel-, és kültéren egyaránt.
Esztétikailag exkluzív hatással bírnak, praktikusságuk vitathatatlan.

Műanyag laptartókkal – kis “tappancsokkal” – történő burkolás egyszerűsíti például a régi terasz felújítását. Nem szükséges felverni a régi betont, elvitetni a törmeléket, újrabetonozni, újraszigetelni, majd csemperagasztóval burkolni… hanem csak a meglévő felületre kell ráhelyezni a laptartókat, lapokat, beállítani-szintezni, és már kész is az új, elegáns teraszunk.

A Nextile Lasagna padlólap nemcsak szép, és tartós, nem csúszik, nem fagy fel, bármikor átrakható, és különösebb felületkezelés, gondozás nélkül is elegáns, exkluzív burkolat marad otthonunk környezetében, kültérben is.

Nextile Lasagna padlólapot választva semmi nem akadályozza meg azt, hogy otthonunk belső terének padlója és a teraszunk burkolata, valamint a kerti tipegőink maximális vizuális összhangban legyenek.

Nextile Lasagna Grey fedett kerti pihenő

2 cm vastag padlólap, kerti “tipegők” fűben, kavicságyon

2 cm-es padlólap, laptartóval, teraszon

 

Read previous post:
Mofém Pilar csaptelepek – a megtakarítás pillére

A Mofém Pilar kollekció a sokoldalú és modern formavilágot képviseli, amelyet a bolygó védelmét szem előtt tartva terveztek. A Pilar...

Close