Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Nagy tér, letisztult design a fürdőszobában

Az idei trendek a letisztult desing-t és a nagy, tágas tereket részesítik előnyben a fürdőszobában. A fürdőszobai design a szabadságot, átlátható, nyugodt milliőt képvisel, így a berendezési tárgyak és szaniterek is a légies könnyedséget kell, hogy képviseljék. 

Nem kell óriási fürdőszoba ahhoz, hogy nagy térérzetünk legyen benne, ám azt meg kell hagyni, egy valóban tágas, nagy alapterületű fürdőszoba sokkal több lehetőséget kínál design tekintetében is.

Igazán tágasnak tűnő fürdőszobánk lehet, ha walk-in zuhanykabinban gondolkodunk. Nincs ajtó, nincs teljesen körbehatárolva, nincs zuhanytálca, mindössze esetleg egy áttetsző biztonsági üveg zuhanyfal, egy zuhanyzó vagy esőztető fejzuhany, valamint egy zuhanyfolyóka, és készen is van a zuhanyzónk. Mivel nincsenek fix határvonalak, nem törik meg a teret, egy átlátható egység szolgálja ki napi tisztálkodásunkat, ezzel egy igazán modern kisugárzású, funkcionálisan mégis teljes fürdőszoba alapjai meg is teremtettük.

Kisebb fürdőszobákban ajánlott fali fürdőszobabútort felszerelnünk, melyre egy pultra ültethető mosdótálat álmodjunk meg, így a légies könnyedség elárassza a fürdőszobánkat, és nem utolsó sorban nem töri meg, nem csökkenti a térhatást. Még beépített, fix fürdőkáddal is csodálatos, modern összhatást érünk el.

Az igazán modern, tágas fürdőszoba mégis inkább térben álló káddal valósítható meg. Lehet akár kerekded, vagy szögletes, romantikus vagy klasszikus kisugárzású, lábakon álló. A láb formájától függően a klasszikus, vagy kifejezetten romantikus, barokkos vonalat is képviselhet. Abban viszont mind egyet érthetünk, hogy – mivel a térben álló kádak nem mondhatók átlagosnak a fürdőszobáinkban – a térben álló kádak mindenképp luxust és eleganciát képviselnek. 

marmy-amanda-allo-mosdo

Fokozhatjuk a letisztultan modern fürdőszobai kisugárzást tében álló öntött márvány mosdó beépítésével. Szinte már-már futurisztikus látványt nyújtanak ezek a mosdók, formájuknak és kifjezetten egyedi designjuknak köszönhetően.

Trendek ide, vagy oda, a fürdőszoba kialakításának kulcsfontosságú szempontja, hogy a majdani használója komfortosan érezze magát benne, hisz a fürdőszoba a napi higiénia mellett a manapság már a napi relaxáció színterének szerepét is betölti, ezért fokozottan fontos az, hogy tervezzük meg körültekintően a berendezést, a színeket, az elérni kívánt hangulatot, hogy valóban harmonikus, pihentetően frissítő milliőt teremtsünk a fürdőszobába.

Tágas, nagy fürdőszoba

 

Kis alapterülettel is tágas térhatás

 

Térben álló mosdó, térben álló mosdó csapteleppel

Read previous post:
A padlóösszefolyók, zuhanyfolyókák fontossága és szerepe fürdőszobánkban

Előljárójában: a padlóösszefolyó az a "szerkezet", mely elvezeti a fürdőszobában a padlóra folyó nagyobb mennyiségű vizet is, megfelően lejtéssel kialakított...

Close