Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Napfény és csillogás a fürdőszobában a Grohe-től: Brushed Cool Sunrise

Ha szeretné feldobni otthonát, fürdőszobáját, a GROHE Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők szuper megoldást nyújtanak. Elegáns, kifinomult, aranyszínű design-jával egyedi hangulatot kölcsönöz tereinek.

Legyen szó fürdőszobájáról vagy konyhájáról, a GROHE Brushed Cool Sunrise csaptelepek között megtalálja a megfelelőt. Gyönyörű arany színben elérhető fürdőszobai és konyhai csaptelepek, zuhanycsaptelepek, és egyéb fürdőszobai termékek.

A GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők anyag-megjelenése sötét színű környezettel párosítva drágakő-szerű hatást kelt. Szálcsiszolt és fényes kivitelben is elérhetőek a Grohe termékpalettáján. A fényes (Brushed) Cool Sunrise csapokkal a kifinomultság érzetét keltik, míg a csiszolt Cool Sunrise csapok modern, mégis vintage megjelenést kölcsönöznek.

A GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise arany színű csaptelepek és kiegészítők a legjobban a helyiségek kiemelésére használhatóak, kontrasztba állítva őket a sötét, világos vagy fehér belső terekkel.

Sötét belső térben a legszembetűnőbb a kontraszt. Képzelje csak el a fekete, vagy sötétszürke csempét, és egyéb kiegészítőket a Brushed Cool Sunrise fényes csillogásával! Az arany szín egyé oldavad a tér fényűző anyagaival, és például egy, a mosdó előtt elhelyezett plüss fekete szőnyeg fogadja Önt a Cool Sunrise termékcsalád tagjainak gyengéd fényével… szinte mintha a sötét éj utáni napkelte fényei ragadnák magával.

GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők

A GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek, egyéb kiegészítő termékek kiváló választás világos terekbe is, ahol kifinomult eleganciát kölcsönöznek a helyiségnek.

GROHE Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők

A GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők egyaránt PVD bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy e termékek felülete kiváló minőségű. 

Mi az a PVD bevonat?

A PVD (fizikai gőzlerakódás), más néven vékonyréteg-bevonat, ami egy olyan folyamattal jön létre, amelynek során speciális anyagokat párologtatnak el, majd a termék felületére irányítják, így tiszta fémekből, fémötvözetekből és kerámiákból álló, rendkívül vékony bevonat keletkezik a termékeken, mely javítja a megjelenését és tartósságát. A GROHE garantálja, hogy PVD technológia során nem használ káros vegyszereket.

Inspiráció:

GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők

GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők

GROHE Essence New Cool Sunrise

GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise mosogató csaptelep

GROHE Essence New Brushed Cool Sunrise zuhany

Read previous post:
Természetes megjelenés, időtálló megoldás magaságyásra

Praktikus, kényelmes, és a felhasznált anyagok függvényében esztétikus megoldást kínálnak a magaságyások haszon-, és dísznövény termesztésre is. A Fabrostone beton...

Close