Kültér, kert

Természetes megjelenés, időtálló megoldás magaságyásra

Praktikus, kényelmes, és a felhasznált anyagok függvényében esztétikus megoldást kínálnak a magaságyások haszon-, és dísznövény termesztésre is. A Fabrostone beton magaságyásai ún. kőfa elemekből állnak, anyagukat tekintve beton, ám küllemük a fára megszólalásig hasonlít.

Álmodja meg a kerti oázist, amire mindig is vágyott, és valósítsa meg Fabrosone fűszerkert betonelemekből!

A Fabrostone magaságyás betonból készült, régi deszka stílusú desgin-al érhető el, mini és maxi méretben. Masszív és stabil, zárt növényültető ágyás, mely alkalmas díszkerti és konyhakerti növények termesztésére.

Fabrostone fűszerkert /magaságyás

A beton magaságyás egyik előnye, hogy jól körbejárható, valamint nem kell mélyre hajolni kertészkedés közben, és ezen felül egy részben, vagy akár teljesen elszigetelt egységet képez.

A talaj tápanyaggal való ellátása, az öntözés, valamint a gyomok távol tartása is kisebb területre korlátozódik, így hobbi kertekbe, mint díszkertekbe is ideális választás!

A Fabrostone magaságyás előre gyártott elemekből összeállítható magaságyás, mely barna színű, fa hatású, strukturált felületű, és alapvetően kézi gyártású. Mivel beton az alapanyaga, a magaságyás időtálló, fagyálló megoldást kínál.

Csak vessünk egy pillantást a Fabrostone fűszerkertre. Vitathatatlan, hogy a praktikussága mellett a design értéke is kimagasló. Fantasztikusan mutat a konyhakertben, ám virágoskertet, fűszerkertet is kialakíthatunk vele udvarunk bármely területén, ahol emelni szeretnénk a kert, udvar design értékét, kisugárzását. Design elemként történő felhasználásának szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

Miért jó a magaságyás? Korábbi cikkünben tájékozódhat»

A Fabrostone fűszerkert mellett további fa hatású, ám időtálló, betonból készült fahatású kerti kiegészítőket is talál e termékcsaládban, így az udvara, kertje szépsége igényei szerint kialakítható időtálló beton kerti elemekkel.

Fabrostone deszka kocka virágedény

Fabrostone Rönk tipegő

Read previous post:
Készítsünk magaságyást egy új anyagból

A magaságyások építése a nyugat-európai országokban széles körben elterjedt, mára már hazánkban is egyre gyakrabban alkalmazzák a kerttulajdonosok. A magaságyás lényege, hogy...

Close