Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs

Otthoni wellness masszázskáddal

Egy fárasztó nap után nincs is kellemesebb élmény, mint otthonunk nyugalmában elmerülni egy kád vízben. Az élmény, a hatás fokozható, ha hidromasszázs kádat választunk fürdőszobánkba.

A víz és a hidromasszázs hatása oldja a hétköznapok okozta stresszt, a letapadt, megmeredt izomzatot kellemesen maszírozza, ellazítja, és az izületeit felfrissíti. A hidromasszázs fúvókák hatására keletkező buborékok minden porcikánkat masszírozzák, szépen lassan ellazulunk, oldódik a stressz, és máris jobban érezzük magunkat. A normál fürdőzéssel ellentétben a hidromasszázs kádban való fürdőzés nem elnyomja az érzékeinket, hanem felfrissít, energiával tölt fel, ugyanakkor lazító, nyugtató élményt rejt.

Masszázskádban tulajdonképpen egy olyan hidromasszázsban részesülünk, mely egy speciális, ám természetes masszázs, amit a víz és levegő megfelelő összhangjával teljesül. A fúvókák beállításával szabályozhatjuk, hogy melyik testrészünket milyen erősen, és mennyi ideig érjék a víz-, illetve légsugarak.

A hidromasszázs pozitív hatásai:

  • nyugtató hatással van az idegrendszerre, csökkenti a vérnyomást, serkenti a vérkeringést, valamint enyhíti az ízületi- és izomfájdalmakat. Ezt a víznyomás és a meleg víz kombinációjával érik el.
  • növeli az ellenállóképességet, így sportolók számára is ideális, például izomláz esetén is
  • a hidromasszázs fúvókák a bőrfelület mélyebb rétegeire is hatnak. A hideg víz hatására az erek összehúzódnak, amelynek köszönhetően a bőr feszesebbé válik. A hideg- és melegvíz kombinációja pedig regenerálja a bőrt.
  • a hidromasszázs megváltoztatja a szívműködést, pozitívan hat a vizeletelválasztásra, de még az epére is jó hatással lehet.
  • mindezeken felül pedig fontos megjegyezni, hogy a hidromasszázs igen jól stabilizálja az idegrendszer.

Azonban, jótékony hatásai ellenére nem mindenkinek ajánlott a masszázskádak használata. Például vérzési rendellenességek vagy magas vérnyomás esetét.n, illetve terhesség esetén sem ajánlott a hidromasszázs kádat használni.

Bár a hidromasszázs fürdőkád költségesebb egy egyszerű kádnál, egészsége szempontjából hosszú távon megtérülhet a befektetés.

Egy hidromasszázs fürdőkádban jakuzzi élményben részesülhetünk otthonunk nyugtató falai között, télen-nyáron, hogy mindig ellazultan, stresszmentesen tölthessük az estéket, éjszakákat, vagy éppen lendületesen induljon a napunk.

Read previous post:
Meseszép terasz, kert időhatékonyan

Manapság sajnos a szabadidőből van a legkevesebb, különösen háztulajdonosoknak, hiszen rengeteg munka akad a ház körül is. Mégis mindannyian vágyunk...

Close