Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Pihenés, nyugalom, felüdülés és a térben álló kádak

Az elmúlt századok során a fürdőkultúrában történt rengeteg változást, és a napjainkban is tartó rohamos technikai fejlődés eredményeit élvezhetjük nap mint nap fürdőszobánkban. Gondoljunk csak arra, hogy különböző méretű és formájú beépített, sarok-, asszimetrikus, hidromasszázs-, és térben álló kádak tárházából válogathatunk.

A fürdőszoba hangulata, a desing a személyes igényeinknek megfelelően kialakítható kicsi, és tágas fürdőszobában egyaránt. Hisz fürdőszobánknak maximálisan meg kell felelni mindennapi igényeinknek, napjaink szerves részét képezi, befolyásolja hangulatunkat, mivel a fürdőszobában indul és végződik a napunk.

marmy-jasmine-terben-allo-kad

Marmy Jasmine térben álló kád

Egy-egy fürdőszoba kialakítását a tulajdonos személyisége határozza meg. Klasszikus, romantikus, vagy éppen ultramodern elvárásokkal rendelkező egyéneknek is kifejezetten jó választás a térben álló kád, amennyibe a szerencsés helyzetben van, hogy tágas fürdőszobával rendelkezik.

A térben álló kádak között a sokoldalú tervezőknek köszönhetően szinte bármely stílus kedvelői megtalálják a megfelelőt. Kerekded, romantikus vagy lábon álló klasszikus, vagy éppen szögletes, kifejezetten modern… és még sorolhatnánk a kínálatban fellelhetőt. Talán a térben álló kádak látványa még napjaink otthonaiban olykor meglepetést okoz, ám e mellett eleganciát, fokozott igényességet és luxust sugároznak. Térfogatuk általában jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzés is kényelmesen megoldható. Ezen kívül estéről estére kényelmesen elnyúlhatunk bennük, élvezhetjük a meleg víz általi nyugtató hatást, és néhány gyertyával, fürdőszobai hangulatvilágítással, kellemes zenével az esti fürdőzés felér egy otthoni wellnessel.

Ám a kád kiválasztásánál is, vagy legalábbis azt követően ügyelnünk kell arra, hogy a fürdőszoba összhangját megteremtsük, vagy éppen fenntartsuk, ezért igyekezzünk egy termékcsaládból való szanitereket választani.

marmy-amanda-allo-mosdo

Marmy Amanda álló mosdó

Például a mosdók kínálata is szinte bármilyen igényt képes kielégíteni. Térben álló kádhoz – persze, ha az összképbe beleillik – érdemes például a Marmy Amanda álló mosdót választani. A gondos tervezésnek köszönhetően jól összeillik a Marmy gyártó által tervezett bármelyik térben álló káddal.

A Marmy svéd gyártó termékei öntött márványból készülnek, melyek kiemelten nagy kopásállósággal, ütésálló képességgel rendelkeznek. Ami még a kényelmünk szempontjából igen fontos, hogy az öntött márvány nagyon jó hővezető, hamar felveszi a meleg víz hőjét, megtartják azt, így a Marmy fürdőkádunkban hosszú ideig élvezhetjük a pihentető fürdőzést.

A fürdőszoba harmóniájához tervezzünk előre, és körültekintően válasszuk meg a berendezést, a színek használatára is ügyeljünk, hogy harmonikus, pihentetően frissítő, üde hatást érjünk el, mely a hangulatunkat is pozitívan befolyásolja.

A harmonikus fürdőszoba megteremtéséhez alaposan tervezzük meg, és körültekintően válasszuk ki a berendezési tárgyakat, valamint a megfelelő színű és mintázatú csempét, és a harmonizáló fürdőszobabútort is, megteremteni kívánt stílusnak és hangulatnak megfelelően.

jasmin2

Marmy Jasmin térben álló kád

Read previous post:
Természet ihlette fürdőszoba – a pihenés szentélye

A fürdőszoba már rég nem az a helyiség, melynek az egyetlen célja a tisztálkodás. Az újonnan épülő és felújított lakásokban...

Close