Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Szőnyeg a fürdőszobában – stílus és kényelem

A fürdőszoba kialakításakor, berendezésekor számtalan apróbb és nagyobb részlet összhangjára van szükség ahhoz, hogy a végeredmény stílusos, pihentető és hívogató tér legyen. A tökéletességet az utolsó simításokkal érhetjük el, a jól megválasztott kiegészítők elhelyezésével.

A fürdőszobai kiegészítők nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a fürdő a lazítás helyszíne lehessen egy mozgalmas nap után. A szőnyeg egy igen fontos eleme a fürdőszobának, jelentősen befolyásolja az összkép egészét. Azért érdemes figyelmet szentelni neki, mert egyesíti a kényelem, a biztonság és a dekorativitás hármasát.

34951A fürdőszobai szőnyegek között válogathatunk a színek, stílusok, formák és méretek gazdag kínálatából, így biztosan találunk olyan megfelelő darabot, mely fürdőszobánk nagyszerű elemévé válhat. Az elegáns fürdőszobaszőnyegtől a bohókáson át a természetességet sugárzóig gazdag választék kínálkozik.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a fürdőszoba padlóján lévő ilyen pihe-puha kiegészítő az egész helyiséget 34963sokkal otthonosabbá és barátságosabbá varázsolja. A fürdőszobai szőnyegek kényelmi előnyei is ebből a kellemes textúrából fakadnak. Hiszen ha belegondolunk, hogy egy forró fürdő vagy zuhanyzás után mennyire más érzés a hideg padlólapra, vagy egy melengető puha felületre lépni, akkor egyből szembetűnik a fürdőszobai szőnyegek pozitív szerepe.

A fürdőszobába szánt szőnyegeket az különbözteti meg a többi terméktől, hogy a hátoldaluk csúszásgátló felülettel van ellátva. Mivel vizes közegről van szó, ez egy nélkülözhetetlen terméktulajdonság. Ezzel előzhetjük meg a csúszásból eredő eséseket, baleseteket.

31334

Szánjunk időt a fürdőszobai kiegészítők gondos kiválasztására is, hiszen ezzel tudjuk biztosítani a fürdőszoba maximálisan harmonikus összképét. A saját kényelmünket is szem előtt tartva pedig a szőnyegek közül válasszunk egyszerűen mosható, tisztán tartható darabot.

Read previous post:
Pihenés, nyugalom, felüdülés és a térben álló kádak

Az elmúlt századok során a fürdőkultúrában történt rengeteg változást, és a napjainkban is tartó rohamos technikai fejlődés eredményeit élvezhetjük nap...

Close