Beltér Fürdőszoba Fűtés Konyha Tél

Praktikum vagy desing? – mindennapi fürdőszobai radiátorok, és a designradiátorok mindennapjainkban

A rohamos technikai fejlődés, a változó vásárlói igények, és a designer szakemberek kreativitásának eredményeként manapság már a megszokott fehér vagy króm színű fürdőszobai “csőradiátorok” lassacskán lecserélődnek, helyükbe a színes, változatos formavilággal rendelkező ún. designradiátorok lépnek.

Mindannyian megszokott látványként köszöntjük a fürdőszobában a fehér vagy olykor króm színű, létrára emlékeztető designal készülő fürdőszobai radiátorokat, vagy nevezhetjük éppen törölközőszárító radiátoroknak is.

torolkozoszarito_radiator

Klasszikus fürdőszobai radiátor

 

A fürdőszobai radiátorok nagyon praktikusak, hisz a vizes törölközőt kiteríthetjük rá, higiénikusan, hamar megszáradnak, valamnint e fűtőtestek gondoskodnak a fürdőszoba komfortos melegének megteremtéséről.

Azonban a modern kor elvárásai szerint a tervező szakemberekenek mind újjal kell előállniuk, a megszokottat, az átlagost különleges, olykor már-már extrém design-nak kell leváltania. Ez így is van rendjén, a fejlődés, az újra vágyódás fontos része az emberiség fejlődésének.

A fürdőszobai radiátorok területén is megjelentek az ún. design radiátorok, melyek szín-, és formavilágukat tekintve is különlegesek, s e meleltt képesek kiszolgálni az adott helyiség fűtését. Hisz ezek a radiátorok már nem csak fürdőszobába, hanem otthonunk bármely helyiségébe elhelyezhetőek, különlegességet visznek egy-egy szoba összképébe.

Hazánkban a fürdőszobai desing radiátorok az elterjedtebbek, így a szakkereskedések kínálata is zömmel fürdőszobai design radiátorokat tartalmaz, egyelőre erre nyitott a hazai piac, ám rohamosan változik, így várhatóan a lakás fűtésére is alkalmas design radiátorok is hamarosan nagy kínálattal törnek be a magyar piacra is.

design-radiator6

Design radiátor konyhában/étkezőben

A fürdőszobai design radiátorok alacsony energiafelhasználásuknak köszönhetően gazdaságosan fenntarthatóak, e mellett viszont nagyon jó a hőleadásuk, képesek befűteni, melegen tartani a fürdőszobát.

Érdemes megemlítenünk, hogy a fürdőszobai radiátorokat, és akár a design radiátorokat nem csak fürdőszobába, hanem konyhában is használják, hisz kellemes meleget biztosítanak alacsony fenntartási költséggel. Kicsi a helyigényük, könnyen üzemeltethetőek, tökéletes fűtőtestek kisebb konyhákba is.

A design radiátorok, vagy akár a hétköznapi fürdőszobai radiátorokról is elmondható, hogy praktikusak, alacsony fenntartási költségűek, valamint alkalmasak a fürdőszoba mellett a konyha fűtésére is. A design radiátorok pedig nem csak praktikus tulajdonságaikkal lopják be magukat a család szívébe, hanem szemet gyönyörködtető megjelenésükkel teremtik meg a barátságosan modern otthon melegét.

design-radiator4 design-radiator1

design-radiator5 Layout 1

Read previous post:
Frissítsük fel fürdőszobánkat a zuhanyzó újragondolásával

Úgy érzi, hogy a régi zuhanyzója szűkössé vált, vagy egyszerűen csak elavult? Szeretne valami újat, ami funkcionálisan optimális és vonzó...

Close