Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Frissítsük fel fürdőszobánkat a zuhanyzó újragondolásával

Úgy érzi, hogy a régi zuhanyzója szűkössé vált, vagy egyszerűen csak elavult? Szeretne valami újat, ami funkcionálisan optimális és vonzó megjelenést is biztosít? Akkor eljött az ideje a fürdőszoba képének felfrissítésére egy újragondolt zuhanyzó segítségével.

A konyha mellett, a fürdőszoba az egyik legfontosabb tere az otthonunknak. A rá fordított idő és pénz mindenképpen jó befektetés. Egy új, modern zuhanyzó kialakításával megváltoztathatjuk a fürdőszoba karakterét. Ezzel növeljük az értékét, és maximálisan személyes igényeinkhez igazíthatjuk.

rondo2Akár kisebb hely áll rendelkezésre, akár tágas terekkel rendelkezik a fürdőszoba, számtalan dolog segítségünkre van abban, hogy megteremthessük álmaink zuhanyzóját. Az egyedi felszereltség összeállításával bármit megvalósíthatunk igényeink szerint. Íme néhány összetevő, ami megfontolásra érdemes lehet az új, egyedi zuhanyzó kialakításakor:

–          A zuhanyfej kiválasztásával tehetünk a legtöbbet azért, hogy a zuhanyzás ne csak egy tevékenység legyen a sok közül, hanem valódi élmény a mindennapokban. Ha nagy felületű zuhanyfejet választunk, legyen az akár kézi-, akár fali-, akár mennyezeti kivitelű, a kényeztető eső érzését teremthetjük meg a zuhanyzásaink során.

–          Ha több, eltérő pozíciójú zuhanyfejet szerelünk fel, akkor a több szögből érkező vízpermet a luxus zuhanyzás élményét hozza létre.

natura1–          Ha híján vagyunk a természetes fénynek, az még nem jelenti azt, hogy a zuhanyzónak sötétnek kell lennie. Mennyezeti lámpa és fényes falfelületek kombinációjával hívogató teret álmodhatunk meg.

–          Az épített zuhanyzók esetében maximálisan testre szabhatjuk a kialakítást. Falba süllyesztett polcokkal dekoratív és praktikus tárolóhelyeket alakíthatunk ki. Egy pad kiépítésével pedig pihentető ülőhellyel gazdagíthatjuk a zuhanyzónkat, és a fürdőszobánkat egyaránt.

A fentieken túl még számos terület van, ami a tervezés során a számunkra tökéletes végeredmény létrejöttéhez hozzájárul. Az egyedi elrendezésű, vagy mintázatú csempéktől kezdve akár az üvegtéglák használatának lehetőségéig aknázzuk ki a fürdőszoba piac kínálta potenciált.

Read previous post:
Kő és fa találkozása otthonunkban

A lakberendezésben töretlen népszerűségnek örvendenek a fa és a kő burkolatok. A technikai fejlődésnek köszönhetően ma már elérhető áron vásárolhatunk...

Close