Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Roca szaniterek – időtálló minőség, évszázados múlttal

A Roca gyár szaniterjei sokunknak ismertek, bárki találkozhatott velük hotelek, szállodák fürdőszobáiban. Kiemelkedő minőség és gondos tervezői munka, melynek köszönhetően igazi luxus költözhet fürdőszobánkba a Roca fürdőszobai termékek által.

Luxust képviselő design, és időtálló minőség otthonunk meghatározó helyiségében.

 

A Roca 1917 óta áll vásárlói szolgálatára, a gyártás a Barcelona melletti Gavá-ban kezdődött. Kicsit több, mint 10 év elteltével, 1929-től öntöttvas kádak gyártásának megkezdésével betörtek, majd meghatározó szereplőivé váltak a fürdőszobai termékek piacának.

1936-tól már porcelán fürdőszobai termékek is kiemelkedő szerepet kaptak a termékpalettán, majd 1954-től a csaptelepgyártás is megkezdődött.

A 90-es évektől terjezkednek nemzetközi piacon (Németország, Egyesült Királyság, Kína, Oroszország, Olaszország.. stb.), majd 99-ben a Laufen felvásárlásával Kelet-Európában, Brazíliában és az USA-ban is kiemelkeőd szerephez jutott.

Az egyre nagyobb mértékű innovációnak és folyamatos terjeszkedésnek meg is lett az eredménye: kimondható, hogy 2006-ra globális piacvezető pozíciót értek el a fürdőszobai szaniter termékek területén.
A Roca mára több, mint 135 országban értékesíti szaniterjeit, melyet világszerte 76 gyárában zajló minőségi termeléssel állít elő.

A Roca termékek kiemelkedő minőségét és a design terén elért eredményeit mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2009 óta számos innovációt, és termékdíjat tudhat magáénak.
Mind a design, mind pedig a funkcionalitást tekintve a Roca tervezői elérték azt, hogy a vásárlók maximális elégedettséggel lehessenek Roca fürdőszobai termék, szaniter tulajdonosok.

A legtöbb terméke termékcsaládban elérhető, hogy bárki megteremthesse fürdőszobájában az egységes összképet.
Megegyező design-al készült porcelán mosdó, hozzá illő WC-vel és bidet-vel, ezt mind rendelkezésre bocsájtja a Roca egy-egy termékcsaládjában.

roca-hall-kollekcioA Roca Hall kollekció például az összetett, olykor kicsi terekhez nyújt ideális megoldást, tökéletesen megfelel napjaink belsőépítészeti kihívásainak, és maximális, kompromisszumok nélküli rugalmasságot biztosít a berendezés tervezésekor.

Erősen lesarkított, enyhén gömbölyű, határozott vonalvezetésű formák jellemzik a Hall család tagjait, így tökéletesen illeszkedik bármely modern stílusú otthon hangulatához.

roca-contesa-lemezkad-sullyesztveA Roca Conetsa család kádjai formatervezett, finom vonalvezetésű lemezkádak, melyek tervezése során a nőiességet és józanságot, tiszta látásmódot és formavilágot tartották szem előtt.

Klasszikus lemezkádak, melyek vonalvezetése modern megjelenést kölcsönöz, kényelmes fürdőzést tesz lehetővé.  A Contesa lemezkádakban a funkcionalitás és az elegancia tökéletes egyensúlya figyelhető meg.

roca-princess-kollekcioPrincess fantázianévre hallgató kollekció lemezkádjainak vonalvezetése a kihívó nőiességet testesíti meg, kerekded formák jellemzik.

A gondos tervezésnek köszönhetően a kád vonalvezetése testünkhöz idomuló, melynek köszönhetően a Princess kádban kellemes pihenésben lehet részünk, ellazulhatunk, mint egy hercegnő.

Hozzá illő fejtámlával a maximális kényelemért.

Kétségtelen, a méltán értékelt tervezési munka és a pontos kivitelezés az, amiknek köszönheti a Roca márka a széles körű rajongótáborát, mind lakossági, mind “közületi” felhasználási szinten.
Roca fürdőkádak, Roca mosdók, melyek otthonunk ékei, és nyaralásunk során ismerősként köszönthetnek minket a hotel, szálloda fürdőszobájában, egyéb vizes helyiségeiben.

Read previous post:
Fürdőszobák és színek – Kék

A kék árnyalatok tagadhatatlanul a leggyakrabban megjelenő színek a fürdőszobák világában. Ez egy teljesen természetes tendencia, hisz a kék maga...

Close