Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Ruházza fel személyiséggel modern fürdőszobáját

Egy csaptelep kollekció, melyet tiszta vonalak, már-már extravagáns megjelenés és határozott kontúrok jellemeznek. Egy igazán modern csaptelep család a Tekától, mely szinte minden igényt kielégít otthonunk fürdőhelyiségeiben.

A Teka Formentera csaptelep családban bárki megtalálja a számára legmegfelelőbb kivitelt. Karakteresség jellemzi, mégis letisztult formavilága könnyen belopja magát a szívünkbe.

A Teka Formentera csaptelepek között találunk fekete, fehér, és a már megszokott króm színű kivitelt.

Teka Formentera mosdó csaptelep, fekete

Teka Formentera csaptelepek jól illenek minden modern stílusú fürdőszobába, legyen az minimalista, high-tech, vagy épp futurisztikus.

A Teka Formentera csaptelepek tervezésekor a design mellett nagy hangsúlyt fektettek a víztakarékosságra. Folyamatos optimalizált vízfogyasztás jellemzi az ECO rendszernek köszönhetően.

A Teka Formentera csaptelepek család szögletes, mégis lágy vonalvezetésű egykaros vezérlője kényelmes használatot tesz lehetővé.

Teka Formentera Cascade mosdó csaptelep

E kollekció legnagyobb különlegessége a nyitott kifolyócső, mely a Teka Formentera Cascade mosdo csaptelepeknél figyelhető meg. A nyitott kifolyócsővel rendelkező Teka Formentera Cascade csaptelepek is innovatív anti-splash és vízmegtakarítási rendszerrel rendelkeznek, mely a kerámia vezérlőegységbe van integrálva. A folyamatos, optimalizált vízfogyasztás az ECO rendszernek köszönhető. A vezérlőkar a csaptelep oldalán helyeték el. Az összkép egy diszkért, mégis 21. századi csaptelepet eredményez, mely tökélestesen mutat az Ön modern fürdőszobájában is.

Teka Formentera csaptelepek kiváló minőség, modern, különleges megjelenés, és elegancia jellemzi, kényelmes használattal, ultramodern és praktikus design-al.

A Teka Formentera csaptelep családban megtalálható a fürdőszánk minden lehetséges csaptelepe: mosdó csaptelep (nyitott kifolyócsővel is), zuhany csaptelep, kádtöltő- és zuhanycsaptelep, mindezek króm, fehér és fekete színben.

A Formentera csaptelep család személyiséggel ruházza fel a fürdőszobát. Ebben a modern és esztétikus termékcsaládban az innováció és elegancia ötvözetét figyelhetjük meg. A határozott, egyenes vonalvezetést, és a legömbölyített éleket tökéletesen kombinálták.

Ajánljuk a Teka Formentera csaptelep családot mindazoknak, akik szeretnék, ha fürdőszobájuk ízig-vérig a 21. század vívmányait, a jövő könnyedségét képviselje.

Teka Formentera Cascade mosdó csaptelep

Teka Formentera zuhany

Read previous post:
Hosszúkás, fahatású padlólapok burkolási mintái

A lakberendezési trendekben napjainkig nagy szerepet kapnak a fa burkolatok, vagy éppen a fa hatású hidegburkolatok. Ami nem meglepő, hisz...

Close