Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha

Rusztikus, bronz csaptelep kollekció

Akik kedvelik a klasszikusan mediterrán, vagy a vintage stílust, esetleg retro hangulatú otthonra vágynak, azok számára a megfelelő csaptelepek kiválasztása sem mindennapi feladat. A Sobime Rustic csaptelepek igen jól illeszkednek e stílusirányzatokhoz.

A klasszikus mediterrán stílus kapcsán szinte azonnal a görög, olasz, spanyol, és a Provance vidéki romantikus hangulatú lakás berendezésekre gondolunk… és ez teljesen érthető is. A Sobime Rustic csaptelepek tökéletes választás mind mediterrán környezetbe, mind a klasszikus, vidéki stílusú otthonokba.

Mi több, a Sobime Rustic csaptelepek nem hivalkodnak, és a modern anyagokat felhasználva a klasszikus design-al jól illenek a vintage stílusban berendezett otthonok összhatásába.

A Sobime Rustic csaptelep kollekció tekerőgombos csaptelepeket tár elénk, bronz színben, rusztikus, markáns kivitelben.
Otthonunk minden csaptelep igényét kielégíti e kollekció, így az egységes stílus megvalósítható minden vizes helyiségben.

A Rustic kollekcióban kétféle mosogató csaptelep közül választhatunk: az igazi retronak is mondható magas álló mosogató csaptelep, vagy a modernen ívelt szintén álló Rustic mosogató csaptelep.

A Rustic kollekció kádtöltő csaptelepe, illetve zuhany csaptelepe stílusos zuhanyszettel vásárolható meg.

A Rustic mosdó csaptelep alacsony, tekerős kivitele egy kis robosztus, valóban retro darab, fém leeresztővel. E stílus kedvelőinek hamar belopja magát a szívébe.

A kollekció sokak számára meglepő darabja a Rustic bidet csaptelep, mely tökéletes kiegészítő darabja ennek a csaptelep családnak.

Ajánljuk mindazoknak a Sobime Rustic csaptelep kollekciót, akik otthonukat klasszikus berendezéssel, esetleg mediterrán, vagy vintage stílusban szeretnék berendezni. A spanyol csaptelep kollekció darabjaira 5 év garancia vonatkozi.

Read previous post:
Miért is fontos a kertben a vízelvezetés?

Az udvarunk, kertünk nagy része általában parkosított, füves terület. Ám egyes részei gyakrolati szempontok, vagy épp design miatt szilárd burkolatot...

Close