Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Stílus a zuhanyzóban a kövek erejével

Mit is várunk egy zuhanytálcától? Legyen design tekintetében maximálisan az otthonunk, a fürdőszobánk stílusához illő, legyen időtálló, anyagösszetétele nem csak kinézetében, hanem élettartamában is a maximumot nyújtsa, és persze legyen a méretében megfelelő a tervezett helyre.

Ez mind-mind természetes, és alap elvárás. Ha szettben, azaz lefolyószettel megvásárolható, akkor már maximálisan kényelmes vásárlást ad ahhoz, hogy gyorsan legyen megfelelő zuhanytálcánk, hisz a szakemberek idejét meg kell fizetni, így a kényelmes vásárlás mellett praktikus is, ha nem kell mindenért más-más üzletbe látogatnunk.

A Zenon spanyol zuhanytálcák képesek kiszolgálni maximálisan a fentebbi igényeket, csúszásmentes felületük a biztonságos használatot is garantálja. A legújabb gyártástechnológiával készülő, innovatív, letisztult megjelenésű Zenon műmárvány zuhanytálcák nem csak a maximális személyre szabást teszik lehetővé, hanem a kényelmes és gyors vásárlást is megadják, hisz szifonnal és inox lefolyófedővel szettben vásárolhatóak meg.

A Zenon zuhanytálcák anyagösszetétele az elvárások maximumát teljesíti. GelCoat anyaguk tulajdonékppen egyfajta műmárvány, poliésztergyanta, és ásványi töltőanyag keveréke. Ez az anyag olyan felületi réteget képez, mely a testtel hőre fuzionálva kiváló minőséget eredményez. A kapott felületet és anyagot maximális keménység és ütésállóság jellemzi, kiváló hidrolízis-állósággal, minimális porozitással, antibakteriális felülettel, mely ellenálló a vegyi anyagok behatásaival szemben is.

Kell ennél több egy zuhanytálca esetében?
Természetesen! Hiszen a műszaki paraméterek is számítanak, azaz, hogy mekkora méretű is a zuhanytálca, vannak-e egyéb műszaki adottságok, mint például a dőlésszög.

Természetesen a Zenon zuhanytálcák többféle méretben elérhetőek, valamint a ZENON a legjobb anyagokkal dolgozik, mint például a Solid Surface, mely a tisztaság, és a minőség érzetét közvetíti. A Solid Surface zuhanytálcák a szükséges dőlésszöggel vannak formázva a tökéletesség érdekében.

Összefoglalva a spanyol Zenon gelcoat zuhanytálcák jellemzői:
– mechanikus hatásokra vonatkozó ellenállása a kövekéhez hasonló
– vízfelvevő képessége 0,1%
– ellenáll a hidrolízises folyamatoknak (a hidrolízis az a kémiai folyamat, amelyben egy vízmolekula beépül az anyagba.)
– anyagában színezett
– csúszásmentes felület

A Zenon zuhanytálcákat stílus és funkcionalitás jellemzi. Időtálló megoldást jelentenek, hisz anyaguk a valódi kövek keménységével vetekszik. Többféle méretben és színben elérhetőek, így az eredménynek csupán a fantáziája szabhat határt.

Read previous post:
Életmentő CO vészjelző készülék

A téli fűtési szezonban sajnos rengeteg szén-monoxid mérgezés történik hazánkban. Fokozott veszélyességűek lehetnek a korszerűsített, szigetelt régi lakóépületek, társasházak, melyek...

Close