Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Stílus, fukcionalitás és innováció a Zenon zuhanytálcák világában

A legújabb technológia és az innováció iránti elkötelezettség formát ad a Zenon anyagoknak, amely a maximális személyre szabás, és az otthonunk zuhany megoldásaival szemben támasztott elvárások kiszolgálásának meghatározó eszközei. Sokoldalúság, rugalmasság és dizájn otthonunk fürdőszobájának szolgálatában.

A spanyol Zenon műmárvány zuhanytálcák szifonnal és inox lefolyófedővel ellátottak, szettben vásárolhatóak meg.

A Zenon GelCoat-ból készült zuhanytálcák anyaga egyfajta műmárvány, ami tulajdonképpen poliésztergyanta, és ásványi töltőanyag keveréke. Ez az anyag olyan felületi réteget képez, mely a testtel hőre fuzionálva kiváló minőséget eredményez. A kapott felületet és anyagot maximális keménység és ütésállóság jellemzi, kiváló hidrolízis-állósággal, minimális porozitással, antibakteriális felülettel, mely ellenálló a vegyi anyagok behatásaival szemben is.

A spanyol Zenon gelcoat zuhanytálcák jellemzői:
– mechanikus hatásokra vonatkozó ellenállása a kövekéhez hasonló
– vízfelvevő képessége 0,1%
– ellenáll a hidrolízises folyamatoknak (a hidrolízis az a kémiai folyamat, amelyben egy vízmolekula beépül az anyagba.)
– anyagában színezett
– csúszásmentes felület

A ZENON a legjobb anyagokkal dolgozik, mint például a Solid Surface, mely a tisztaság, és a minőség érzetét közvetíti. A Solid Surface zuhanytálcák a szükséges dőlésszöggel vannak formázva a tökéletesség érdekében.

A Zenon zuhanytálcákat stílus és funkcionalitás jellemzi. Bátran válassza a legmodernebb fürdőszobájába, nem fog csalódni. Időtálló megoldást jelentenek, hisz anyaguk a valódi kövek keménységével vetekszik. Többféle méretben és színben elérhetőek, így az eredménynek csupán a fantáziája szabhat határt.

Read previous post:
A térkő karbantartása, felületkezelése

Ha elkészült a térkövezés, sajnos akkor még nem dőlhetünk hátra, hogy ezzel most már soha többé nem lesz semmi dolgunk....

Close