Beltér Burkolat Csempe Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

A márvány időtlen eleganciája otthonunk burkolataként

A márvány, azon belül is a fehér márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Inspirálja a kortárs tervezőket, hogy tágas belső teret rendezzenek be nagyméretű padlólapok segítségével. E lapokkal történő burkolás esetén igazán elegáns enteriőr születhet otthonunkban.

A tükörfényes felület, a retifikált vágás, a márványlapra megszólalásig hasonlító design egy mediterrán kastély elegáns enteriőrjét varázsolja otthonunkba.

A prémium minőségű élvágásos technikával készülő calacatta márvány hatású, tükörfényes padlólapok azok, melyek a tökéltes harmóniát, tisztaságot varázsolják otthonunk bármely helysiégébe. E padlóburkolat sajátos romatikát kölcsönöz otthonunknak, klasszikus, elegáns stílushoz ajánljuk.

U.S., Metro Grey polírozott burkolólap

Az olasz kultúra büszke főszereplője a calacatta márvány, mely kilélegzi és átadja a reneszánsz humanizmust. A márvány hatás, a retifikált kialakítás (élvágásos technológia) időtlen bizonyság, amely emlékeztet bennünket, hogy a klasszikusok szépsége, bár újraértelmezett, mindig visszatér.

A calacatta márvány hatású, tükörfényes mázas padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíhatóak, tisztán tarthatóak.

E márvány hatású padlólapok felületében a márvány részletgazdag erezete, a fényes csillogás, a tökéletes tisztaság, a valódi, értékes márványok varázslatos világa elevenedik meg, luxus eleganciát képviselve.

Navarti, Lance White polírozott mázas gres padlólap

A tükörfényes, polírozott mázas gres anyagú, márvány hatású padlólapok otthonunk bármely helyiségben megteremtik a tiszta elegancia kisugárzását. Ajánljuk konyhába, fürdőszobába éppúgy, mint nappali burkolataként. A luxus hatás nem marad el.
Fagyálló padlólapok révén kültérben is felhasználható, ám a tükörsima felület miatt ezt alaposan gondoljuk át, semmiképp ne használjuk fedetlen területen, hisz a csapadék hatására a felület rendkívül csúszóssá válhat.

Ha szeretnénk otthonunkban az időtálló eleganciát megteremteni, a tükör-fényes márvány hatású padlólap kitűnő választást jelentenek.

Navarti, Golden White polírozott burkolat

Read previous post:
Stílus, fukcionalitás és innováció a Zenon zuhanytálcák világában

A legújabb technológia és az innováció iránti elkötelezettség formát ad a Zenon anyagoknak, amely a maximális személyre szabás, és az...

Close