Beltér Fürdőszoba

Szeretne a fürdőszobájába melegburkolatot? Van megoldás!

A meleg fa burkolat hatás design-ban könnyen elérhető a fürdőszobában is fahatású kerámia padlólappal. A design adott, ám mezítláb lépkedve rajta a hideg hatás érezhető. Ám van megoldás, hogy ne csak a látvány, hanem az érintés is valódi fa érzetét keltse.

A Classen classic, és prémium aqua laminált padlói magukban hordozzák a fa kinézetének barátságosságát, és meleg érintését, tökéletes vízállósággal.

A Classen vízálló laminált padlói vizes helyiségekbe, fürdőszobába is burkolhatóak, speciális rendszerének köszönhetően a lapok 100%-ban zárnak, így megfelelő vízálló burkolatot biztosítanak a laminált padlók minden előnyével. Illesztéssel, ragasztás nélkül lerakhatóak. Hagyományos meleg víz (max. 30 C-fok) keringésű padlófűtéshez alkalmazható, ám elektromos-, infra padlófűtés esetén a kiválasztott laminált padló műszaki adatait ellenőrizni kell!

Classen vízálló laminált padlók előnyei:

  • könnyű lerakás, csatlakoztatás
  • kopásálló
  • könnyen tisztítható
  • színtartó
  • ellenáll a nedvességnek
  • antisztatikus
  • kiváló minőség

A Classen vízálló laminált padlók közül fózolt kialakításút is választhatunk, ami azt jelenti, hogy “V” fugás pl. 4V rendszer, aminél a lap minden oldala hornyolt (“V” fuga a laminált padlónál, a fózolt kialakítás: amikor a padlólapok éle le van csapva (általában 45fokban csiszolt), így a padlólapok találkozásánál van egy kis V alakú bemélyedés, ami lehet a padló két hosszú, vagy mind a négy oldalán.)

E vízálló lapok között találunk fényes, vagy matt felületű laminált padlót is.
Fényes felület: a padló fényessége csillogást, frissességet sugároz, visszatükrözi a tárgyakat, így növeli a térérzetet. Tökéletes választás pl. modern nappaliba vagy konyhába. Kényes burkolat, mely rendszeres odafigyelést, törődést igényel.
Matt felület: nem tükrözi vissza a bútorokat. Kevésbé kényes, a kopások, karcolások nehezebben látszódnak meg a későbbiekben. Country, rusztikus, valódi fa érzést kelt.

A Classen vízálló laminált padló színválaszték igen nagy, így szinte bárki megtalálja az otthona stílusához, színvilágához leginkább illeszkedőt. A világos natúr fa színtől a szürke árnyalatain át a sötétbarnáig különböző színárnyalatok állnak rendelkezésünkre.

Magánlakásban lerakott Classen vízálló laminált padlók esetén a jótállás 25 év.

Read previous post:
Hűtsd le magad! – Hogyan használjuk takarékosan a klímát?

Klímát, légkondit használni az általános megítélés szerint luxus, hiszen az üzemeltetése, a nyári hűtés miatt a villanyszámla az egekbe szökik....

Close