Beltér Fürdőszoba Otthon, lakás

Tárolási ötletek fürdőszobába

A fürdőszoba tiszta és rendezett megjelenéséhez elengedhetetlen a használati tárgyaink esztétikus és higiénikus tárolása. Legyen akár kicsi a fürdőszobánk, legyen akár nagy a családunk, esetleg e kettő kombinációja, mindenkinek szüksége van néhány okos megoldásra a rendetlenség elkerüléséhez.

A fürdőszobai bútorok kiválasztása az a terület, ahol a legtöbb tárolóhelyhez juthatunk. Az alsó szekrények kiválasztásánál természetesen a lehetőségeinkhez mérten legszélesebb, és legnagyobb mélységgel rendelkező darabot igyekezzünk kiválasztani. Az alsó bútorokkal egy egyébként a mosdó pozíciója miatt kihasználatlan területet tudunk szolgálatunkba állítani.

14318A mosdó fölötti területre egy egyszerű tükör helyett érdemesebb tükör előlappal rendelkező felső fürdőszobai bútort választani. Ezzel a kettős funkcióval újabb tárolóhelyet nyerünk, amely az apróbb mindennapi használati eszközeinket rejtheti, vagy akár a kicsik számára elérhetetlen elhelyezkedésével a gyógyszeres szekrény feladatát is elláthatja.

A hagyományos fürdőszobai alsó és felső bútorokon túl, melyek a mosdó elhelyezkedéséhez igazodnak, szerencsére számos kiegészítő bútor közül is válogathatunk. Ezek óriási előnye, hogy változatos méretben készülnek.

FBU0908Az egészen keskeny modellektől a szélesebbekig, az alacsonyaktól a magasakig. Ez a változatosság teszi lehetővé, hogy rendelkezzünk bármekkora kiterjedésű szabad hellyel is, találhatunk tökéletesen oda illeszkedő darabot. Ezek a kiegészítő szekrények rendkívül dekoratív módon képesek elnyelni, és rendszerezhetően tárolni tárgyainkat.

Ezeken kívül számos kisebb terület rendelkezésre áll a tárolási kapacitás maximalizálása. Például ha WC-re szerelhető az öblítőtartályunk, a fölötte lévő terület kínálja magát, hogy kisebb szekrénnyel, vagy polccal töltsük ki ezt a teret. A WC-papír gurigák mellett itt akár a tisztítószerek is otthonra találhatnak.

Ha a mosógép a fürdőszobában kap helyet, szintén egy olyan terület jön létre fölötte, amit vétek lenne szabadon hagyni helyszűke esetén. A legapróbb csecsebecséinket tároló dekoratív dobozoknak és kosaraknak pedig biztosan találunk helyet akár valamelyik polcon vagy szekrényben, akár az ablakpárkányon.

Read previous post:
Antik hagyományok modern köntösben – Zalakerámia Caesar padlóburkoló

A Zalakerámia Caesar padlólap a természetes mediterrán szépségekkel felvértezett otthonok nagyszerű kiegészítője. Melegséget sugárzó, gazdag barnás árnyalata és rusztikus, hívogató...

Close