Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Calacatta – a fehér márvány eleganciája elérhető áron

Fehér márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Inspirálja a kortárs tervezőket, hogy tágas belső teret rendezzenek be nagyméretű padlólapok segítségével. A fehér színű Calacatta hatású padlólap kollekció tagjainak bármelyikével páratlanul elegáns enteriőr születhet.

A Calacatta hatású padlólapok fényes, márványlapra megszólalásig hasonlító felülete egy mediterrán kastély elegáns enteriőrjét varázsolja otthonunkba.

A Calacatta fehér márvány egy természetes kő, a Calacatta hatású padlólapok pedig digitális technológiával készülő, mázas gres burkolólapok, melyek közül élvágott (retifikált) padlólapokat is találunk. A prémium minőségű élvágásos technikával készülő calacatta hatású padlólapok azok, melyek a tökéltes harmóniát, tisztaságot varázsolják otthonunk bármely helysiégébe. E padlóburkolat sajátos romatikát kölcsönöz otthonunknak.

GT Calacatta Extra White

Az olasz kultúra büszke főszereplője a Calacatta márvány, mely kilélegzi és átadja a reneszánsz humanizmust.

A Calacatta márvány egy időtlen bizonyság, amely emlékeztet bennünket, hogy a klasszikusok szépsége, bár újraértelmezett, mindig visszatér.

A Calacatta hatású padlólapok a valódi márvánnyal ellentétben nem igényelnek felületkezelést, különleges ápolást, impregnálást, hisz mázas burkolatokról van szó, így könnyedén tisztíhatóak, tisztán tarthatóak.

AB Calacatta Bianco premium élvágott padlólap

E márvány hatású padlólapok felületében a márvány részletgazdag erezete, a fényes csillogás, a tökéletes tisztaság, a valódi, értékes márványok varázslatos világa elevenedik meg, luxus eleganciát képviselve.

A Calacatta márvány hatású padlólapok otthonunk bármely helyiségben megteremtik a tiszta elegancia kisugárzását. Ajánljuk konyhába, fürdőszobába éppúgy, mint nappali burkolataként. A luxus hatás nem marad el.

Ha szeretnénk otthonunkban az időtálló eleganciát megteremteni, a Calacatta márvány hatású padlólap kitűnő választás.

Keros BG Livorno Gris padlólap

Read previous post:
Kellemesen meleg kő-, vagy fa hatású burkolat a fürdőszobába: vinyl padlóval

Napjaink szinte legnagyobb vívmánya a vinyl padló, avagy LVT padló, mely akár falburkolat is lehet. Számos előnye mellett kiemelendő, hogy...

Close