Beltér Burkolat Konyha Laminált padló Padlólap

Német minőség, elérhető áron: Classen laminált padlók

Természetes fa padló hatást ma már kedvező áron is elérhetünk. Nincs más dolgunk, mint szétnézni a laminált padlók kínálatában. Ajánljuk figyelmébe a Classen laminált padlókat, melyek német minőséget képviselnek, elérhető áron.

A Classen gyár laminált padlói maximálisan megfelelnek a szigorú német környezetvédelmi és minőségi előírásoknak. Strapabíró, ellenálló felülettel rendelkeznek, melyek antisztatikus hatása sem elhanyagolható.

Magas minőségére az egyik legjobb bizonyíték, hagy 10 éves gyártói garanciát vállalnak, lakossági felhasználás esetén.

E laminált padlók választékában megtalálhatóak a dió, a juhar valamint a tölgy színek változatai, mindez rendkívül élethű faerezettel. Egyes design-ok esetében avatatlan szemek meg sem tudják állapítani, hogy nem valódi fa burkolatot látnak.

Classen Vogue Aragon Oak laminált padló

Mint a legtöbb laminált padló, a Classen laminált padlók is magukban hordozzák e padlóburkolat típus minden előnyét:
– egyszerűen, gyorsan, tisztán fektethető
– könnyedén felújítható (sérülés esetén panelcsere lehetséges)
– ellenálló, még a cigaretta csikk sem hagy rajta nyomot
– alkalmazható padlófűtés esetén is
– könnyedén tisztítható – a túlzott vízmennyiséggel történő felmosást kerüljük.
– természetes fa hatású felület, többféle szín-, és mintaválasztékkal

Classen, Naturals Norton laminált padló

A Classen laminált padlók rendkívül aprólékos kivitelezésének köszönhetően szép, egységes felületet kapunk. Szinte bármilyen stílusú, színvilágú lakberendezés esetén találunk megfelelő színáranyalatot a kínálatban, a világos színektől egészen a kifejezetten sötét árnyalatokig.

A választott Classen laminált padlókhoz hozzá illő szegélyléc is rendelhető, így megteremthetjük a padló egységét, és esztétikus lezárását a falak mentén.

Ha egyedi színű szegélyezést szeretne, válassza a festhető szegélylecet, és sarokelemet, hogy a kívánt színre tudja festeni őket rövid idő alatt.

A Classen laminált padlók szín-, és mintaválasztékában a fényes és matt felület éppúgy elérhető, mint a classzikus, vagy éppen a rusztikus design.

Read previous post:
A laminált padló fektetése: a padló lerakása

Ha már megfelelően előkészítettük a felületet, a munka első, ám annál fontosabb fázisán túl vagyunk. Ez után következhet a laminált...

Close