Beltér Burkolat Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

ITA Spatolato padlólap kollekció

Napjainkban egyre népszerűbbek a nagyméretű padlólapok. Ez jórészt annak a trendnek köszönhető, hogy hazánkban is elterjedtek az amerikai konyhás megoldások. Ennél a megoldásnál nagyon mutatós, ha a nappalival együtt, burkolatváltás nélkül, nagyméretű padlólapokat alkalmazunk. Erre az igényre nagyszerű választás a Spatolato termékcsalád.

Ez az évek óta tartó trend, hogy megszűnik a nappali és a konyha közötti elválasztás, egyrészt praktikus, másrészt esztétikus. A Spatolato kollekció darabjaiból választva egységes összképet alkothatunk, ami harmonikusan nyitja egybe, szinte egyesíti a tereket.

spatolato3Arra azonban figyeljünk, hogy burkolás előtt alaposan tervezzük meg a padlólapok elrendezést, hogy a végeredmény egy ilyen nagy, összefüggő felületen se okozzon csalódást. Szerencsés a padlólaphoz hasonló, vagy teljesen megegyező színű fugát választani, hogy a felület összképét semmi sem törhesse meg.

A divatos és harmonikus kialakítást megkönnyíti a Spatolato család szolid mintázata, és földszínekből ihletett árnyalatai. A szürke, a fekete, a barnák mind elősegítik a kiegyensúlyozott, kellemes összkép kialakításáspatolato2t.

Mivel a Spatolato padlólapok fagyállóak, így lehetőségünk nyílik arra is, hogy nem csak a lakáson belül vezessük végig az egységes stílust, hanem akár a teraszunkon is folytassuk az azonos padlólap alkalmazását, mintegy otthonunk megnövelésére. A Spatolato padlólapok magas (PEI IV) kopásállóságúak, így bárhol használhatjuk őket az előszobától a konyháig, és még kisebb forgalmú közösségi terek burkolására is alkalmasak.

A Spatolato család tagjai a változatos igények kielégítésére kétféle méretben készülnek. Választhatunk a 30,5 cm*61spatolato4 cm, és 61 cm*61cm méretek közül.

A kiváló minőségű ITA Spatolato padlólapok 5 év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Wellnes élmény otthon – Wellis pezsgőfürdők technikai háttere

Pezsgőfürdő, jakuzzi, kültéri medence vásárláskor választhatunk méret és/vagy felszereltség alapján. Ezen felül a gépészet sajátosságai, valamit a burkolat típus választhatósága...

Close