Konyha

Kristálytiszta szűrt víz a csapból, akár szénsavas változatban

Felejtse el a palackozott víz beszerzésével járó vesződséget, vásároljon otthonába saját vízszűrő rendszert. Élvezze a legtisztább minőségű, azonnal rendelkezésre álló, sima vagy szénsavas víz felséges ízét, közvetlenül a saját csapjából a GROHE Blue Home Duo vízszűrő rendszerrel.

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelepek nagy kényelmet és praktikusságot hoz otthonába. Modern kivitel, mely a design mellett a funkcionalitás tekintetében sem okozhat csalódást. Használata megegyezik egy átlagos konyhai csaptelepével, mégis kristálytiszta, klór, és egyéb szennyeződésektől mentes vizet fogyaszthat a család.

A GROHE Blue Home Pure vízszűrős konyhai csaptelep mindazok számára kínál megoldást, akik a szénsavmentes víz természetes ízét részesítik előnyben. Szűrőtechnológiáka az ízhatást rontó minden anyagot kiszűr az egyszerű csapvízből, így készít páratlanul ízletes, friss vizet.

A GROHE Blue szűrőpatron akár 3000 liter vizet is megtisztít, a patron cseréje pedig néhány egyszerű lépésben elvégezhető. A GROHE Blue Home vízszűrős csaptelepek által előállított víz mentes a nehézfémek, a vízkő és a klór kellemetlen utóízétől.

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep rendszerével nem csak a kristálytiszta szűrt vizet állíthatja elő otthonában.

A GROHE Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelep szénsavas víz csapból történő engedését is lehetővé teszi. Nincs szükség a szénsavas ásványvizes palackok cipelésére, nincs szükség szódagépre, A GROHE Blue Home Duo vízszűrős konyhai csaptelepből szénsavas vizet is engedhet. Csak kinyitja a csapot a konyhai csaptelepeknél már megszokott módon egy kar segítségével, a kívánt funkcióba állítja, és már élvezheti is a kristálytiszta vizet, akár szénsavas változatban is.

A GROHE Blue Home vízszűrős konyhai csaptelep rendszer az egész család számára biztosítja a kristálytiszta vizet napi szinten úgy, hogy nem kell cipekednie, nem termel hatalmas mennyiségű műanyag hulladékot az ásványvizes palacokkal. Telepítése egyszerű, használata a szokványos csaptelepekével megegyezik, a tiszta víz egészségünkre gyakorolt hatása pedig vitathatatlan.

Read previous post:
Szeretne a fűtési számlán spórolni? Tippek következnek

Ismét aktuális a téli fűtési szezon, és az ezzel járó megnövekedő havi kiadások témája. Természetes, hogy mindenki szerete a leghatékonyabban...

Close