Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

A fürdőszoba melege télen

A tél, a vele járó rövid nappalok, hosszú éjszakák, a hideg, a komor idő bizony rányomja bélyegét a hangulatunkra, és a hőérzetünkre is. A fürdőszoba, bár sokszor a legkisebb helyisége otthonunknak, mégis talán a legfontosabb, hogy kellemes meleg legyen a reggeli, esti rutinunk alkalmával.

A fürdőszoba melegét legkönnyebben egy fürdőszobai fűtőtesttel biztosíthatjuk. Ám, mivel általában a fürdőszobáink világos, fehér színűek, nem épp a meleg színvilágot képviselik. Igyekezzünk ezen változtatni, színes, meleg színű kiegészítőkkel, máris komfortosabban érezzük majd magunkat.

De vegyük sorba, hogyan is varázsolhatjuk minden szempontból melegebbé a fürdőszobát, az összhatást.

1) A fürdőszoba fűtése

Ebben az esetben a fürdőszobai radiátorok, törölközőszárító radiátorok szerepe vitathatatlan. Biztosítják a fürdőszoba melegét, nem beszélve arról, hogy még a törölközők szárításában is kiveszik részüket.
Ma már a legmodernebb design-ról sem kell lemondanunk a fürdőszobai radiátorok esetében. Inspirálódjon a design radiátorok terén» korábbi cikkünkből.

2) Komfort a kádból, zuhany alól kilépve

Igen, a fürdőszobaszőnyeg, kádkilépő szerepe is sokkal több, mint az, hogy ne csússzunk el a kövön a zuhany alól, kádból kilépve – persze e szerepe sem elhanyagolható!
A fürdőszobaszőnyegek emelik a komfortérzetünket, hisz nem a hideg kőre kell kilépnünk, másrészt viszont a színeikkel feldobják a helyiséget.
Gondoljon csak bele. Egy pihe-puha, meleg fürdőszobaszőnyeg, vidám színekkel nem csak a lábainknak, hanem a látványnak, a fürdőszobai hangulatnak is jót tesz.

3) Színek a fürdőszobában, szappanadagolón és egyéb kiegészítőkön

A színes, meleg színárnyalatokban pompázó fürdőszobaszőnyeghez keressünk harmonizáló, vidám színű kiegészítőket, mely lehet a szappanadagoló, a fogkefetartó, szappantartó, sőt, akár a vidám színű törölköző is! A színek harmóniája, a meleg színek látványa a testet-lelket felmelegíti.

Mindazonáltal, ha épp a fürdőszoba felújításán gondolkodik, a fehér burkolat színen kívül bátran álmodjon bele más, vidám színeket is a fürdőszobai burkolatba. A meleg színű, természetesnek ható, fahatású burkolatok a falon, padlón egyaránt jól mutatnak, és igen jól kombinálhatóak akár a fehér színnel is. A kőmintás padlólapok, falbrukolatok szintén páratlan hatást keltenek a fürdőszobában.

Ha ragaszkodik a fehér burkolathoz, a fa hatás megjelenhet a fürdőszoba bútoron, egyéb fürdőszobai kiegészítőn is, így melegséget, természetességet fog sugározni.
Bízza a fantáziájára a fürdőszobát is, merjen színeket bevinni, jó hatást gyakorol majd a hangulatára is.

Paradyz Marathon famintás burkolat

Read previous post:
Kristálytiszta szűrt víz a csapból, akár szénsavas változatban

Felejtse el a palackozott víz beszerzésével járó vesződséget, vásároljon otthonába saját vízszűrő rendszert. Élvezze a legtisztább minőségű, azonnal rendelkezésre álló,...

Close