Kültér, kert

A hangulatos kert titkai

Nincs is üdítőbb időtöltés a téli hónapokban, mint a kert tervezése, a dekorációk válogatása. Ha már megterveztük a kert, terasz burkolatát, esetleg a kivitelezés is megtörtént, a kerti dekorációt a meglévő anyagokhoz, design-hoz választhatjuk ki.

A kerti dekorációk lehetnek szobrok, növények, egy-egy növényedény, kaspó, valamint akár kerti tipegők, melyek a praktikusság mellett dekorelemként is szolgálhatnak.

A Fabrostone kerti termékei dekoratívak, praktikusak, mind e mellett pedig időtállóak, hisz betonból készülnek. E termékek hosszú éveken át fogják díszíteni a kertünket, teraszunkat, környezetünket.

Fabrostone deszka kocka virágedény

Ha még nem végezte el a kerti pihenő, kerti utak kialakítását, a Fabrostone természetes, fa hatású burkolatait is érdemes szemügyre venni. A fa szeletekre hasonlító rönk tipegőkkel igazán hangulatos kerti utak építhetőek, ám a deszkára emlékeztető kőfa lapokkal nem csak a kerti utat építhet, hanem a kerti pihenő, étkezőhely, vagy akár a terasz teljes felülete is burkolható vele. Hisz egy hangulatos, pihenést, baráti, családi összejöveteleket megalapozó kert esetében nem mindegy, hogy milyen, miből kialakított a kerti közlekedő, vagy a terasz, kerti pihenő burkolata.

Fabrostone kőfa

A kert, terasz díszítésének alapja a zöld, és/vagy virágzó növények. A természetes hangulat érdekében a szokványos műanyag edények, az átlagos, fekete vagy barna műanyag “cserepek” helyett a Fabrostone beton ültetőedényei bármely kertbe jól illeszkednek, és beton anyaguk miatt időtálló dekorelemként szolgálnak.

Fabrostone rönk virágtartó

Az egyéb kerti kiegészítők nagyban fokozhatják, vagy éppen megteremthetik a hangulatot.
A kerti ivókutaknak különösen nagy hangulat teremtő hatása van.

Eleganciát, ünnepélyes megjelenést kölcsönöznek, vagy akár vidám hangulatot teremtenek, a választásunk függvényében.

 

A családi, baráti kerti összejövetelek elengedhetetlen programja a kerti sütögetés, grillezés. Egy hangulatos és időtálló, praktikus kerti sütő, vagy grillező kényelmessé teszi a programot, nem utolsó sorban pedig emeli  a kert kisugárzását.

Fabrostone Cortona Grill

 

A szabadtéri, kerti dekorációk esetében érdemes olyat választani, ami illik a természetes környezethez, mégis időtálló, strapabíró, időjárásálló, hisz senki nem szeretné évente, esetleg 1-2 havonta cserélgetni azokat. A Fabrostone beton termékek kiállják az idő(járás) próbáját, így hosszú évekig díszítik kertünket, teraszunkat.

Fabrostone Rönk virágtartó

Fabrostone kerti út

Kerti sütő, Fabrostone

 

Read previous post:
Régmúlt idők romantikája, modern köntösben

Ha kedveli a tradícionálisan otthonos hangulatot, a réges régi cementlapokra emlékeztető csempéket Önnek találták ki. Mintás, színes felület, vidámság és...

Close