Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Régmúlt idők romantikája, modern köntösben

Ha kedveli a tradícionálisan otthonos hangulatot, a réges régi cementlapokra emlékeztető csempéket Önnek találták ki. Mintás, színes felület, vidámság és tradíció, régi idők meleg hangulata, mely az otthonába költözhet.

A cementlap hatású mintázat mondhatni, a reneszánszát éli. Ami nem csoda, hisz ez a mintázat barátságos tradíciót csempész a modern otthonokban.

Nem meglepő tehát, hogy a kerámia burkolatok között is találunk cemetlapra emlékeztető mintázatú csempéket, padlólapokat, melyekkel otthonos konyhát, vagy fürdőszobát valósíthatunk meg. A múlt újraértelmezésével születtek meg ezek a csempék. Élettel teli, nosztalgikus érzéseket keltő design, ami a minták pezsdítő kavalkádját tárja elénk.

Serra Cementina

A tradíció, a régmúlt idők romantikája költözik otthonunkba e burkolatok alkalmazásával, bohém marokkói, vagy mediterrán stílust hordozva.

A Serra Cementina padlólapok kopásállóságuk révén (PEI 3) közepesen igénybevett helyiségekbe tökéletesen megfelelnek – így a lakás szinte minden helyiségébe alkalmasak.

Serra Cementina Rosso mix

Matt felületűek, alapanyaguk agyag, melyet magas hőfokon kiégetnek, majd mázzal erősítik meg, így ellenállóvá válik. Vízfelvétele viszonylag magas, így kültérben nem használható burkolólap.

Padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazható, de ezesetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

A Serra Cementina lapok bár padlólapok, ám tökéletesen alkalmasak falburkolatként, így elérhetjük vele a régmúlt idők romantikáját, a marokkói mediterrán stílus megjelenését.

Serra Cementina Bicolor

Serra Cementina Grigio

Read previous post:
A fényes márványmintás padlólapok eleganciája és kényelme

A fényes márvány a luxus és az időtlen elegancia megtestesítője. Az olasz kultúra büszke főszereplője a márvány, mely inspirálja a...

Close