Kültér, kert

A kert hangulata, és díszei

Kertünk, kerti pihenőnk, vagy a terasz, sőt, akár az erkély díszítése nagy hatással van hangulatunkra. A kellemes látvány, a növényzet, energiával tölt fel.

A kert, terasz díszítésére általában növényeket használunk. A növények ültetőedénye viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. A szokványos műanyag edények valljuk be, nem túl dekoratívak. Ez alatt az átlagos, fekete vagy barna műanyag “cserepeket” értjük. Valamint, ha már a természetet, természetességet szeretnénk hangsúlyozni, valljuk be, nem is valóak a kertbe. Így teljesen érthető okból igyekszünk ezeket a stílusunkhoz illő kaspóban, edényben elrejteni.

Fabrostone rönk virágtartó

Az ültetőedények között ma már igen sokfélét találunk. A Fabrostone beton ültetőedényei bármely kertbe jól illeszkednek, hisz választhatunk farönk hatású virágtartót, vagy deszka hatású virágládát.
Ezek az edények betonból készülnek, így igazán időtálló megoldást nyújtanak.

Az sem mindegy, milyen, miből kialakított a kerti közlekedő. Erre is sokféle megoldást találunk, ám a Fabrostone kerti tipegői – mintha fa szeletek lennének, vagy a deszka hatású lapjai igazán különleges, mégis időtálló kivitelt tesznek lehetővé.

További kerti, terasz, vagy akár erkély dekoráció lehet, egy-egy kültéri szobor elhelyezése. Itt nem kifejezetten az olykor igen giccses kivitelű kerti törpékre gondolunk. Sőt, mi több, a Fabrostone kerti szobrok között modern, hangulatos, elegáns szobrokat találunk.

A lehetőségek tárháza óriási. Merje megálmodni fantasztikus kertjét, a stílusához bizonyára meg fogja találni a megfelelő kiegészítőket, akár az otthondepo kínálatában is.

Fabrostone Rönk tipegő

Fabrostone Nomad sone kerti út

Read previous post:
Kerti szintkülönbségek áthidalása dekoratív, gyors és egyszerű rézsűs támfallal

Sok esetben előfordul, hogy a kertünkben több szintkülönbség is található. Ennek dekoratív, stabil áthidalása több módon történhet, cikkünben a virágedénnyel...

Close