Kültér, kert

Időtálló burkolat a fa természetességével a kertben

Egyre népszerűbbek napjainkban a fa burkolatok, ám ezek nagy odafigyelést igényelnek kül-, és beltérben egyaránt. Azonban a Fabrosotne által kínált fa hatású kültéri betontermékek ellenállnak a kültéri körülményeknek is, tartós, esztétikus megoldást nyújtanak, természetes kisugárzással, különösebb ápolás nélkül.

A Fabrostone fahatású kerti beton burkolatokban a fa tökéletes élménye egyesül a betonlapok előnyeivel. A deszka, farönk, talpfa hatású betonelemek a fa természetességét sugározzák, akár kerti utak, ülőkék terén, akár teraszburkolatokra gondolunk.

fabrostone-ronk-tipego

Fabrostone, Rönk tipegő

A fahatású kerti kollekció elemei közt megtalálható kerti járólapok, kerti tipegők, egyéb kerti burkolatok, vagy virágtartók, a fa természetességével és a beton tartósságával a dekoratív és időtálló megoldást nyújtják kerti utak, kerti pihenők kialakításához, hisz még szélsőséges időjárási körülményeknek is tökéletesen ellenállnak.

A fa utánzatú térburkolatok, mint példálul a képen látható kerti tipegők a természetes fa szeletekre megszólalásig hasonlítanak, ám a valódi fától sokkal időtállóbbak, ellenállóbbak, és semmiféle felületkezelést nem igényelnek.

Kerti utak, burklatok esetén általában 3 fő elvárásunk van:

  • strapabíróság, tartósság
  • esztétikum
  • könnyű tisztíthatóság, tisztán tartás
fabrostone-ronk-viragtarto

Fabrostone, Rönk virágtartó

Ezen elvárásoknak tökéletesen megfelelnek a Fabrostone fahatású kerti beton termékek, hisz beton anyaguk miatt tartósak, strapabíróak, könnyen tisztíthatóak, tisztán tarthatóak, valamint a gondos tervezés, és design munka eredményeként esztétikailag kiválóak, megszólalásig hasonlítanak a valódi fa megjelenéséhez.

Általános jellemzőik:

fabrostone-ronk-tipogo-44cm

Fabrostone, Rönk tipegő

– nem igényelnek ápolást, felületkezelést
– fa hatású koptatott felülettel rendelkeznek
– fagyállóak, sóállóak
– kizárólag gyalogos forgalomra alkalmasak

Termékkínálat:
rönk tipegők»
deszka hatású kőfa»
rönk virágtartó»
– deszka virágvályú», kocka virágtartó»

A Fabrostone fahatású kerti beton termékek természetes szépségük mellett az időtállóságot is magas szinten képviselik. A magyar tulajdonú Fabrostone cég szem előtt tartja a design és a tartósság tökéletes összhangját, melyet a fahatású kerti betontermékeik is képviselnek 5-10 év gyártói garanciával.

fabrostone-deszka-stone-1

Fabrostone, Deszka Sonte kerti burkolat

fabrostone-deszka-kocka

Fabrostone, Deszka kocka virágtartó

Read previous post:
Itt a tavasz, menjünk a kertbe sütni-főzni is!

Nemsokára megérkezik a valódi tavasz, melegszik a nappali hőmérséklet, rügyeznek a fák, és nem is gondolnánk milyen hamar kertünk, udvarunk...

Close