Beltér Kültér, kert Világítás

Otthonunk világítása a Globo-val

Otthonunk megfelelő világításának nagy szerepe van hangulatunk megalalpozásában. Manapság sokaknak méginkább nagy hansúlyt kell fektetniük arra, hogy jó fényviszonyok között töltsék mindennapjainkat az otthonunkban is, a home office munkavégzés miatt.

A praktikusság mellet a desing sem elhangyagolható a világítás tekintetében sem, és persze szeretnénk mindezt megfizethető áron megoldani.

A Globo lámpák megoldást nyújtanak igényeinkre, mivel széles kínálatból válogathatunk, megfizethető áron, hisz a termékpalettán az alacsonyabb árfekvés is megjelenik, minőségi kivitelben.

Rövden a gyártóról: az ausztriai Globo céget 1998-ban alapították, azóta az európai lámpakereskedők közül a legjelentősebb. Világszerte több, mint 50 országban jelen van.

A Globo termékeit kollekcióban kínálja, így otthonunk harmóniáját könnyedén megteremthetjük, hisz egy-egy lámpa kollekció kiszolgálja otthonunk egyes helyiségeinek világítótest igényét, igy azonos design-al rendelkező lámpákat szerelhetünk fel.

Globo Orina Lámpák

Legyen szó beltéri világításról, vagy kültéri lámpatestekről, mind elérhető a Globo gyár kínálatában.

A Globo lámpák többféle stílusban elérhetőkek, az aktuális lakberendezési trendeket követve. Klasszikus vagy monder, vagy akár indusztriális stílusú otthonunk világítására is találunk megoldást. Ha a rusztikus stílust részesíti előnyben, ajánljuk például a Globo Odin sorozatot.

A Globo lámpák nemcsak design tekitetében, hanem az anyagfelhasználás terén is az aktuális trendekhez igazodnak, ám korszakalkotó és ötletes megoldások is megfigyelhetőek. A természetes, natúr anyagok, mint például a fa, a textil, a kötél, a bambusz, vagy a kagylóhéj éppúgy megjelenik a lámpáik agyagfelhaszánlásban, mint az akril, a fém vagy a műanyag.

Kiemelkedő világítástechnikai újdonságuk a Globo Smart Light okos lámpák kínálata. Az új generációs világítás elhozza otthonunkba is a fejlődést. Intelligens LED világítás, mely energiahatékonyan forradalmasítja otthounkat.
A Globo Smart Light okos lámpákról itt olvashat bővebben»

A Globo széleskörű lámpa kínálatának köszönhetően mind beltéri világítás, mind kültéri világítás esetén lehetőséget ad arra, hogy a környezetünk maximálisan igazodjon stílusunkhoz.

Globo Odin lámpák

Read previous post:
Különleges, prémium térkövek a kertben

Egyre nagyobb a kínálat a térkövek piacán is, ami egyáltalán nem meglepő, hisz mindannyian szeretnénk rendezett, esztétikus látványt nyújtó kertet...

Close