Beltér Burkolat Kültér, kert Padlólap

Modern kőhatású felületek kül-, és beltéren egyaránt

A klasszikusnak mondható kőmintás burkolatok – valljuk be – nem igazán illenek egy kifejezetten, minden szempontból modern környezetbe. A kőhatású burkolatokkal azonban már más a helyzet.

Például a Keros Redstone padlólap kollekció visszafogottsága tökéletes szereplője az indusztriális, vagy modern stílust követő otthonoknak, kül-, és beltérben egyaránt. Egyszerű, visszafogott színek és megjelenés jellemzi, mely mégsem eredményez sivár, rideg felületeket, hanem a letisztult eleganciát, pozitívan ható biztonságos állandóságot képviseli. Kiválóan illeszkedik ipari stílusú környezethez is.

Letisztult színvilágának köszönhetően azonban szinte bármely irányzat tökéletes alapköve lehet otthonunk berendezésének.

A Keros Redstone padlólapokat strukturált, rusztikus, kőhatású felület jellemzi.

A Keros Redstone padlólapokat bátran használhatjuk teraszburkolatként is, hisz fagyálló, és strukturált, csúszásmentes felülete méginkább alkalmassá teszi erre. Gyönyörű, letisztult alapot nyújt a terasznak, melyen modern, bőrhatású kerti bútoraink éppúgy érvényesülnek, mint a rattan, vagy valódi fa kerti bútorok.

Terasz, Keros Redstone padlólap

Nappaliban, konyhában szintén esztétikus, elegáns, biztonságos felületet eredményeznek e padlólapok, tartósságuk és eleganciájuk nem kopik meg az idővel a magas kopásállóságnak köszönhetően. Többféle színben és méretben elérhetőek.
Színválasztéka: a világos-, és sötétszürke, barna és beige árnyalatok.
Méretválasztéka: 33*33 cm, 60*60 cm valamint 30*60 cm.

A Redstone padlólapok a mai modern elvárásoknak maximálisan megfelelnek, design-juk szinte bármely lakberendezési stílusba beilleszthető. Nem elhanyagolható, hogy igazán jó ár-érték arány jellemzi, így szinte bárkinek ajánlható.

Hálószoba, Keros Redstone padlólap

Read previous post:
Tradícionális, otthonos hangulat patchwork mintás csempével

Ha kedveli a tradícionálisan otthonos hangulatot, a patchwork mintás csempéket Önnek találták ki. Mintás, színes felület, vidámság és tradíció, Toscana...

Close