Kültér, kert Otthon, lakás

Lisszabon támfal, vagy akár kerti sütő

Végre itt a tavasz, a jóidő, már elég meleg nappaloknak örvedhetünk ahhoz, hogy a kellemesen meleg délutánokat a szabadban töltsük. A tavaszi megújulás a környezetünkben természetes folyamat, itt az ideje a kertet, udvart is megújítani, hogy még komfortosabban érezhessük magunkat.

A kert, kerti pihenő, kerti utak, falak, vagy épp a nyársaló, főző hely kialakítása saját magunk által is megolható, így az alkotás élményével még élvezetesebb lesz gyönyörködni az eredményben, vagy épp a szabadban történő főzés, sütögetés okozhat még nagyobb örömet, és büszkeséget. His mely házigazda ne lenne büszke a saját maga épített főző/nyársalóhelyre? 🙂

Az egységesség és harmónia jegyében született a Lisszabon támfal névre hallgató 20*15,3/23.1 cm-es, trapéz formájú kövekből álló “építőanyag”, melynek felhasználása a kertben igen sokrétű.

Legyen szó szabályos köralakról, lágy ívekről vagy határozott egyenesről, a Lisszabon támfallal mindegyik könnyen megvalósítható. A trapézforma számtalan variációt kínál, így csak az igényen és a fantázián múlik a végső kialakítás.

Nemcsak formájában, de megjelenésében is egyedi és különleges a Lisszabon kő: pattintással kialakított felülete rusztikus hatást kelt. Mindegyik színváltozata egyaránt természetes felületet eredményez.

Kiválóan alkalmas virágágyások kiemeléséhez, fák köré.. Vagy ahogy megálmodjuk. Az eredménynek csak a fantáziánk szabhat határt.

 

Sokrétű felhasználásának mi sem szembetűnőbb bizonyítéka, hogy igényes megjelenésű, könnyedén felépíthető KERTI SÜTŐ IS ÉPÍTHETŐ BELŐLE! A kerti sütő felépítéséhez a gyártó építési segítséget, leírást biztosít, hogy még könnyebb legyen a dolgunk az alkotás közben.

Fontos megjegyeznünk, hogy a Lisszabon kerti sütő építésénél nem kell ragasztóanyagot, falazóanyagot használnunk, így gyors, tiszta munkával, már az építés napján, akár azonnal használatba is vehetjük. Végül, de nem utolsó sorban: mivel ragasztás nélkül összerakhatjuk, bármikor szét is szedhetjük, akár át is helyezhetjük a kerti sütőnket.

A Lisszabon támfal /kerti sütő elemei igazán univerzálisak, kerti utakat szegélyezhet, vagya család, baráti társaság kerti sütögetéséhez, nyársalásához biztosítja a dekoratív főzőhelyet a kertben.

Read previous post:
Tavaszi kertszépítés, tervezés

Már-már megérkezett a valódi tavasz, folyamatosan melegszik a nappali hőmérséklet, rügyeznek a fák, a nappali hőmérséklet délutánonként már alkalmas szabadtéri,...

Close