Burkolat Kültér, kert Padlólap

Egyszerű és nagyszerű kültéri burkolat: Somló Trió térkő

A Barabás Somló trió térköveket az egyszerűség jellemzi, melyet kitűnően ellensúlyoz, hogy háromféle méretben várásolhatjuk meg: kocka, hasáb és tégla formában. A háromféle méret és forma játékosan különlges felületet eredményez a különböző lerakási variációknak köszönhetően.

A Somló Trió térkövek a legjobb bizonyíték arra, hogy a klasszikus is eredményezhet különleges megjelenést, hisz az egyszínű szürke színváltozat esetén is a különféle forma, és méret igazán látványos és kimérten játékos lehet a lerakási mód függvényében.

A Somló Trió térkő családban az egyszerű szürkén kívül választhatjuk a satírozott hatású színeket is. Színválaszték:

  • karamell, mely mediterrán melegséget idéz
  • melange, a szelíd egyszerűséget képviseli, barátságos barnás melírral
  • ezüst – antracit, a hűvös elegancia jelenik meg a felületen, mégis hívogató játékosságot sugall
  • terra – antracit, amiben megjelenik a vulkáni forróság, ugyanakkor barátságos kivitelben

A három méretből álló kombi kőből végtelen számú egyedi mintázat alakítható ki, amelyekkel különösen a nagyobb egybefüggő területek burkolásánál lehet kreatív, játékos variációkat kialakítani. Melírozott színösszeállítással még izgalmasabbá tehető az összhatás!

E térkövek 6 cm vastagságban készülnek, ideálisak otthoni felhasználásra, még gépkocsi beálló burkolására is. Természetesen gyönyörő kerti, udvari térbukrolat rakható le vele, de akár tereszburkolatként, vagy árkádok burkolására is bátran felhasználhatjuk, hisz a különleges felület vidám megjelenést kölcsönözhet.

A Somló Tiró térkőben az ősi szilárdság, felszínén pedig a változatos vulkáni rétegződés figyelhető meg. Ez a mintázat gondoskodik arról, hogy a burkolt felület stabilitást és modern, elegáns megjelenésben pompázzon.

Somló Trió térkő, karamell

Csúszásmentes felületének, magas kopásállóságának, nagy szilárdságának és nem utolsó sorban fagyállóságának köszönhetően kitűnő burkolatot képez otthona környezetében.

Kitűnő jellemzői mellett kiemelendő, hogy a Barabás Téglakő Kft. által képviselt megbízható minőségű termék kerül otthonunkba, magyar gyártótól.

A gyártó a következőket javasolja a lerakással kapcsolatban, melyet érdemes megfogadni: “A termék sokoldalú felhasználásából és a végtelen kombináció miatt, nem javaslunk rakásmintát a termék beépítéséhez, mivel a különböző rakásminták különböző mennyiségű köveket igényelnek. A termék javasolt beépítése a véletlenszerű lerakás, ami semmilyen kötött mintához nem igazodik, lehetőleg úgy, hogy a különböző méretű kövek nagyából azonos mennyiségben kerüljenek felhasználásra.” Forrás: www.barabasteglako.hu

Somló Trió térkő

Somló Trió térkő

 

Read previous post:
Lisszabon támfal, vagy akár kerti sütő

Végre itt a tavasz, a jóidő, már elég meleg nappaloknak örvedhetünk ahhoz, hogy a kellemesen meleg délutánokat a szabadban töltsük....

Close