Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Indusztriális, modern otthon a Tuscania Level beton hatású burkolat kollekcióval

A betonhátású padlólapok, avagy cementhatású járólapok tökéletes megoldást nyújtanak letisztultan modern, vagy épp indusztriális stílusú otthonok burkolataként. Egységes felületet képeznek, mellyel kiemelik, hagyják érvényesülni a berendezést. Bár a beton/cement hatás adott, mégis oly sokféle mintázat közül választhatunk.

A Tuscania Level kollekcióval példátlan felületet alkotott meg, amely a pala árnyalataihoz és felszíni csíkjaihoz hasonul, mindezt ötvözi a többféle formájú graffitvel, a nagyvárosi írásokkal, számokat és bélyegeket mintázó dekorokkal. A Level kollekció ipari stílusjegyekkel igazán modern, különleges hatást kelt. Kreativitást és dinamizmust közvetítenek a Level kollekcióval burkolt terekben.

Ha alaposan szemügyre vesszük a Tuscania Level kollekció csempéit és padlólapjait, már-már magunk előtt látjuk, ahogy a kőműves nemes precizitással elsimítja a beton felületet. Csodálasot az összhatása ezeknek a burkolatoknak.

A Tuscania Level padlólapok rettifikált – élcsiszolt – szélekkel készülnek, így nagy pontossággal illeszhetőek, ennek köszönhetően leheletvékony fugával szinte tökéletesen egységes burkolat valósítható meg vele.

A Tuscania Level beton hatású burkolatokat ajánljuk fürdőszobába, konyhába, nappaliba, vagy akár lakószobába is, hisz padlófűtésnél is alkalmazhatóak. Csempéi úgyszintén különleges falfelületet eredményeznek otthonunk bármely helyiségében. A már önmagában exkluzív felület tovább fokozható a dekorcsempékkel kombinálva.

Beton hatású burkolat lévén a szürke árnyalatait találjuk e kollekcióban, világos és sötétszürke színekben. A dekorcsempék közül írásokat, bélyegeket, ábrákat tartalmazó design mellett mozaik hatású is megtalálható a kínálatban, így az egyes helyiségek tervezett berendezéséhez, kívánt kisugárzásához tudjuk igazítani a dekorcsempét.

Indusztriális, ipari, modern stílusú otthona tökéletes burkolata lehet a Tuscania Level kollekció, hisz a betonhatású burkolatok minden előnyével rendelkezik, igazán különleges és minőségi kivitelben, elérhető áron.

 

Read previous post:
Fahatású padló otthonába: Geotiles Tabula kollekció

A fa padlók igazán jól illenek a modern, skandináv, vagy éppen a klasszikus stílusú otthonokba is. Természetesség és stílus ötvözete...

Close